ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ: Νέα πρόστιμα από Αβρυωνίδη για φτύσιμο, κροτίδες, επικίνδυνα αντικείμενα και άλλα



Νέα πρόστιμα από τον Βρυωνίδη (Α.Δ.ΚΟΠ) κατά του ΑΠΟΕΛ. Ίσως ναι είναι και τα τελευταία του, αφού όλοι αναμένουμε την αποκαθήλωση του συγκεκριμένου αντιΑΠΟΕΛλίστα από την ΚΟΠ. 


 *Καταγγελία κατά:

(1) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2021-2022 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/15.05.2022 (9η Αγωνιστική).


(α) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας πριν έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.



(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(γ) για πυροδότηση (στην κερκίδα πυρσούς) και ρίψη από οπαδούς της ομάδας (στην καταπακτή - κροτίδες) επικίνδυνων αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου  10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  Κυπέλλου COCA - COLA περιόδου 2021-2022. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]