ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ήττα της Κύπρου με 0-2 από το Κόσοβο


Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα από το Κόσοβο με 2-0 στην πρεμιέρα της νέας διοργάνωσης του Nations League στο ΑΕΚ Αρένα. 


Ήττα της Εθνικής μας από το Κόσοβο (Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022



Το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι διεθνείς μας, θα μπορούσε να δώσει διαφορετική εξέλιξη στον αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν φτάσαμε στο γκολ που θα βοηθούσε στο στόχο για θετικό αποτέλεσμα.


Η ομάδα μας στο διάστημα αυτό είχε την κατοχή, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ χωρίς να επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν την εστία μας, εκτός από μία φάση στιςκαθυστερήσεις του ημιχρόνου.



Η μεγαλύτερη ευκαιρία από πλευράς μας χάθηκε στο 41ο λεπτό όταν μετά από ωραίο συνδυασμό τελικός αποδέκτης έγινε ο Πιέρος Σωτηρίου και υπό πίεση έκανε το πλασέ που έφυγε μόλις άουτ.


Στο δεύτερο ημίχρονο το Κόσοβο παρουσιάστηκε ανεβασμένο και έφτασε στο νικηφόρο 2-0 από τέρματα που πέτυχαν οι Berisha (65') και Zhegrova (78').


Κύπρος: Μιχαήλ, Μηνά (67' Α. Παναγιώτου), Ιωάννου (77' Κακουλλής), Χ. Κυριάκου (66' Κατελάρης), Παναγιώτου, Γκόγκιτς, Αρτυματάς, Παπουλής (67' Πίττας), Σωτηρίου, Τζιωνής (71' Λοϊζου), Κάστανος.


Για την Εθνική μας θα ακολουθήσει ο νέος εντός έδρας αγώνας με τη Βόρεια Ιρλανδία την Κυριακή, επίσης στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα, ενώ στις 9 και 12 Ιουνίου, η Κύπρος θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ελλάδα και τη Βόρεια Ιρλανδία αντίστοιχα. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]