ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ: Εισιτήρια Διαρκείας 2022/23 «ΕΓΩ, Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ»


Ο ΑΠΟΕΛ, είναι ο κόσμος του. Το έμβλημα του είναι ο κόσμος του.


 Εισιτήρια Διαρκείας 2022/23.


Η απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας είναι η δήλωση της ιδιαίτερης σχέσης του φιλάθλου που το αποκτά, μαζί με την αγαπημένη του ομάδα. Εκφράζει την πίστη και την αφοσίωση του προς τον ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα δηλώνει τη δέσμευση του ότι θα είναι δίπλα της. Σε όλους τους αγώνες. Ειδικά την περσινή χρονιά, η μαζική παρουσία των ΑΠΟΕΛιστών έστειλε ακόμα ένα σημαντικό μήνυμα. Ότι δεν ήταν εκεί μόνο για να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την υποστηρίξει προς την επιτυχία. Ήταν δίπλα της και στα δύσκολα, για να την προστατεύσει από όλους τους εξωτερικούς αντιπάλους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ήταν η ασπίδα μας, απέναντι σε όλους. Όπως ορίζεται μέσα από τον σχεδόν ένα αιώνα ζωής και μέσα από την απόφαση των ιδρυτών της ομάδας, να επιλέξουν ως έμβλημα μας, τη γαλαζοκίτρινη Ασπίδα.



Το φετινό σλόγκαν των εισιτηρίων διαρκείας 2022-2023 θα είναι ακριβώς αυτό που όρισαν οι ίδιοι οι ιδρυτές αλλά και οι οπαδοί μας.



«ΕΓΩ, Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ»


 

Ο ΑΠΟΕΛ, είναι ο κόσμος του. Το έμβλημα του είναι ο κόσμος του.

Το γραφικό του εισιτηρίου διαρκείας περιλαμβάνει, τις 4 ασπίδες που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, από την ίδρυση της ομάδας μέχρι και σήμερα. Στο φόντο είναι η φιγούρα ενός φιλάθλου που βρίσκεται στην κερκίδα, φορώντας τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και τραγουδά για την ομάδα της καρδιάς του. Στέκεται δίπλα στη γαλαζοκίτρινη ασπίδα, σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται.

Αυτός ο φίλαθλος είναι ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας που θα αποκτήσει ένα εισιτήριο διαρκείας. Ο ρόλος του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντικός, στην εξίσωση της επιτυχίας. Όλες οι γενιές, από τον παππού, στα παιδιά και στα εγγόνια.

Αυτό έκανε την ομάδα μας, τη μεγαλύτερη στην Κύπρο.

Γιατί Ασπίδα μας, είναι ο Κόσμος μας...

 

Όλες οι λεπτομέρειες για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2022/23 στο

 σχετικό Έντυπο Πληροφοριών

 

Αγοράστε ONLINE

 




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]