ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΚΡΕΣΠΟ: Η πιο... τολμηρή μεταγραφή


Στο «στόχαστρο» του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Ισπανό κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Άνχελ Κρέσπο, σύμφωνα με πληροφόρηση μας από τα ενδότερα του «NAGA-Αρχαγγέλος».


Η διαφαινόμενη μεταγραφή του 35χρονου έμπειρου Ισπανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος κατά την τελευταία εξαετία αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, φιγουράρει ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «γαλαζοκιτρίνων», για να καλύψει το νευραλγικό πόστο του κεντρικού αμυντικού, ένα κενό που δεν μπόρεσε να καλύψει ο Πάολο Βινίσιους, με αποτέλεσμα να μην του γίνει πρόταση ανανέωσης».



Ο Ισπανός αμυντικός του Δικεφάλου, José Ángel Crespo - Χοσέ Άνχελ Κρέσπο όπως είναι το πλήρες όνομα του, που αποτελεί σημείο αναφοράς στα μετόπισθεν των «ασπρόμαυρων», μετά από 6 χρόνια... αποφάσισε να πάρει μεταγραφή και ενώ στον ΠΑΟΚ έγραφαν στις 3 του Μάη το 22, ότι θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, κι ότι ο Ισπανός αμυντικός αναμενόταν να υπογράψει εντός Μαϊου το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση της ομάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μάλιστα εισηγήθηκε θετικά για την παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή. 


Η πρόταση όμως που του κατατέθηκε δεν ικανοποιεί τα θέλω του Ισπανού, καθώς υπάρχει μεγάλο χάσμα με τους όρους ανανέωσης του συμβολάιου του. 


Ένας σοβαρός τραυματισμός του ΚΡΕΣΠΟ, στις 3 του Φεβράρη του 2020, στον τένοντα του ορθού μηριαίου,  «πάγωσε» τότε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ούτος ώστε  ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία κάτι που κράτησε τον ΑΝΧΕΛ εκτός γηπέδων για μεγάλο διάστημα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]