ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Νέος σχεδιασμός με βιώσιμο πρόσημο...



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αποδεσμεύσεις στον ΑΠΟΕΛ...


 - Οι αποχαιρετιστήριες ανακοινώσεις, που ξεκίνησαν από τις 31 του Μάη αφορούν οκτώ από τα δέκα συμβόλαια που έχουν λήξη, ενώ στην αναμονή βρίσκονται άλλα δύο, αυτά των Μιντίκη και Σαρφώ, με τον τελευταίο να καταβάλλεται προσπάθεια για παραμονή του στην ομάδα και για τη νέα σεζόν τουλάχιστον, κάτι που αναμένεται να έχει αίσιο τέλος για τους «γαλαζοκίτρινους».



Οι οκτώ ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με τον ΑΠΟΕΛ είναι οι Leo Natel, Νεόφυτος Μιχαήλ, Tomás De Vincenti, Paulo Vinicius, Vujadin Savić, João Pedro Guerra Cunha, Marius Lundemo και Rafael Santos.


Στην επιτροπή προγραμματισμού έχουν ήδη «ξηλώσει» το 30% της ποδοσφαιρικής ομάδας και ανεβάζουν ρυθμούς, με στόχο την αποδέσμευση άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών που διατηρούν συμβόλαιο και για του χρόνου καθώς δεν υπολογίζονται από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Αυτοί είναι οι Simone Scuffet, Issam Chebake, Tornike Okriashvili και Danilo Campos, ενώ για τον Murtaz Daushvili γίνονται ήδη δεύτερες σκέψεις αφού η ομάδα επένδυσε για την αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή με εγχείρηση στο χρόνιο μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.


Αλλαγές θα έχουμε και στο τεχνικό τιμ με τον Βοηθό προπονητή Παπαπαναγή και τον γυμναστή Παπαδάκη, να αποχωρούν από την ομάδα. Στην θέση τους έρχονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου  οι Μάκης Σεργίδης και Χάρης Φαλάς.


Νέος σχεδιασμός με βιώσιμο πρόσημο...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την άφιξη των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων που θα σημάνει και την επανεκκίνηση της νέας εποχής και τη δημιουργία της νέας ομάδας, με την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωπαϊκό Conference League Λιγκ και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κύπρου.


Την άφιξη του ΝΤΑΛΣΙΟ θα πλαισιώσουν αρκετές νέες προσθήκες σε όλες τις θέσεις. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]