ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – PFC BOTEV PLOVDIV.


Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί σήμερα Πέμπτη 28.07.22 και ώρα 20:00, στον αγώνα για το EUFA Europa Conference League, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – PFC BOTEV PLOVDIV, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό τόσο προς την ίδια του την ομάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα.


Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – PFC BOTEV PLOVDIV.


Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:00.


ΑΠΟΕΛ

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις δυτικές, ανατολικές και νότιες κερκίδες του σταδίου και προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τους νοτιο-δυτικούς χώρους στάθμευσης.



PFC BOTEV PLOVDIV

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα καταλάβουν τη βόρεια κερκίδα του σταδίου και προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τον βόρειο χώρο στάθμευσης του σταδίου, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.


Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου απαγορεύεται.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, πιθανόν να συλληφθεί και να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου.

o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στη γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.


Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι, θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.


#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]