ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ: Η πιθανή ενδεκάδα με Πάφο


Με τον VID BELEC κάτω από τα γαλαζοκίτρινα γκολπόστ, θα ξεκινήσει η πρώτη αναμέτρηση της σεζόν για την ομάδα του κ. Αυγουστή, κόντρα στην Πάφο του Νορβηγού Χένιγκ Μπέργκ.


Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τον CHEABAKE στο δεξί άκρο, τους DVALI και CRESPO στο κέντρο της άμυνας και τον FERRARI στο αριστερό άκρο.


KOSTADINOV και SARFO θα αναλάβουν την μεσαία γραμμή με τον VILLAFANEZ να συμπληρώνει την τριάδα στα χάφς αντί του DALCIO που θα καθήσει για πρώτη φορά στον πάγκο, χωρίς να αποκλείεται να προτιμηθεί ο Γκανέζος αντί του Αργεντινού, αν δεν είναι έτοιμος 100% να ξεκινήσει ο Λούκας που έδειξε μικρά σημάδια ανετοιμότητας στον αποκλεισμό από την ομάδα της Στοκχόλμης.



Στο αριστερό φτερό, MARQUINIOS ή BLUM / BLUM ή MARQUINIOS, με τον Γερμανό άσσο να είναι ο επικρατέστερος να αρχίσει το παιγνίδι και τον Βραζιλιάνο να τον αντικαθιστά νωρίς στο β' μέρος , αφού ο Danny δεν μπορεί ακόμα να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο παιγνίδι  κόντρα στους Σουηδούς.


Στο δεξί φτερό ο Dieumerci NDONGALA κρατά τη θέση του παρά τη μουρμούρα της κερκίδας (και όχι μόνο) για την αναποτελεσματικά του να τελειώνει τις φάσεις, ιδιαίτερα στα τετ α τετ που βρήκε στα Ευρωπαϊκά παιγνίδια, με πιο κραυγαλέα τα δυο πρόσφατα με την Τζιουργκάρτεν που στοίχησαν στην ομάδα τον αποκλεισμό. Ο Δημήτρης Θεοδώρου "φωνάζει" έτοιμος να αντικαταστήσει τον Βελγοκογκολέζο ανά πάσα στιγμή και σε όποιο σημείο του αγώνα επιστρατευθεί. 


Στην κορυφή της επίθεσης θα έχουμε τον Anton MAGLICA, με τον Giorgi Kvilitaia να μπαίνει ως αλλαγή αν είναι 100% έτοιμος αγωνιστικά, αλλιώς ο Μάριος Ηλία θα είναι αυτός που θα ξεκουράσει τον Κροάτη.


Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με την Πάφος fc, ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση στο «Naga Pay Αρχάγγελος». Το ευχάριστο είναι ότι ο κ. Αυγουστή θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του ολόκληρο το ρόστερ της ομάδας, με μοναδική απουσία αυτή του Γιώργου Εφραίμ που συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του. 


Ο Λεμεσιανός τεχνικός θα επαναφέρει το σχηματισμό 4-2-3-1 στην ομάδα, μετά τον άδοξο αποκλεισμό από τους Σκανδιναβούς, όπου παράταξε την ομάδα σε σχηματισμό 4-4-2, με μεγάλη επιτυχία στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να μπορεί να το στηρίξει (η να το διαχειριστεί αν προτιμάτε) στο δεύτερο μέρος, εξού κι "καταστροφικός" αποκλεισμός... 


 - Τι να σου κάνει κι αυτός που κάτω από τα γκολπόστ είχε το φάντασμα του Σκουφέτ.


#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]