ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Για όλα τα θέματα που αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους»

 


«Πάντα θα βρίσκεις ψεγάδι / Θέλει προσοχή η ενόχληση του Σαρφό»... δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, που μίλησε το πρωί στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» για όλα τα θέματα που αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους».


ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ - Για το παιχνίδι με την Πάφο: 

«Αν αναλύσεις τις ευκαιρίες που χάθηκαν, πάντα θα βρίσκεις ένα ψεγάδι γιατί δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Εμείς γνωρίζαμε κάποια δεδομένα πριν την έναρξη του αγώνα. Ότι παίζαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που συνοδευόταν με κάποια ερωτηματικά γιατί έκανε αρκετές αλλαγές, οπότε ήταν δύσκολο να την αποκωδικοποιήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε και ευρωπαϊκό αγώνα την Τρίτη που δώσαμε πάρα πολλή ενέργεια. Μας προέκυψαν και τα προβλήματα πριν τον αγώνα με του Σαρφό και Κοσταντίνοφ. Ο λόγος που έμειναν εκτός ήταν για να προφυλαχθούν. Όμως δεν παύει να είναι γεγονός πως άλλαξε τα πλάνα του προπονητή. Την Πάφο θα την χαρακτήριζα και ως κακό μας δαίμονα τα τελευταία χρόνια. Σκόραρε πρώτη και είχε και δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Και εμείς είχαμε δύο καλές ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα, που αν σκοράραμε κόντρα στη ροή του αγώνα, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».



Και συνέχισε: 

«Υπάρχουν παίκτες και παίκτες. Όπως για παράδειγμα ο Μπλουμ που δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του που έκανε απίστευτο παιχνίδι την Τρίτη, όμως χτες δεν ήταν ο Μπλουμ με την Τζουργκάρντεν εμφανώς κουρασμένος. Στο τέλος της ημέρας θα έλεγε κάποιος πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ, δεν το κάναμε και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για το πως θα προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Έχουμε αφιερωθεί πλήρως στο πρωτάθλημα».


Για τον κόσμο: 

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο. Είδαμε 9000 οπαδούς. Ο κόσμος μας επιστρέφει στο γήπεδο, πιστεύει στην ομάδα και στέκεται δίπλα σε αυτήν. Και το κομμάτι των οργανωμένων που σπρώχνει και τον υπόλοιπο κόσμο».


Για τα αγωνιστικά: 

«Ο Σαρφό έχει ενόχληση στον αχίλλειο και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ο Κοσταντίνοφ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ενώ ο Νταβάλι έγινε αναγκαστική αλλαγή γιατί ένιωσε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό. Θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Είχαμε ακόμη έναν τραυματισμό χθες, σε μια φάση που δεν δόθηκε ούτε φάουλ κι αναφέρομαι στον Βιγιαφάνιες. Πέρασε από ακτινογραφία κι ευτυχώς δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Ντονγκαλά ήταν εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας άρα θα είναι επιπλέον επιλογή».


#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]