ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Νίκη της Κύπρου επί της Ελλάδας με 1-0


Με μοναδική ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ συμμετοχή, αυτή του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΩ, που πέρασε ως αλλαγή στο 64', η Κύπρος με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Γεωργιανό κόουτς, Τιμούρ Κετσμπάγια, κέρδισε την Ελλάδα με 1-0, για πρώτη φορά στην ιστορία της. 


 Την πρώτη της νίκη στο δεύτερο όμιλο της Γ' Κατηγορίας του Nations League πέτυχε η Εθνική μας ομάδα. Σε αγώνα για την 5η αγωνιστική και μπροστά σε 5000 θεατές, νίκησε την Ελλάδα με 1-0 και με πέντε βαθμούς, ελπίζει σε παραμονή στην Κατηγορία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Ελλάδας στον όμιλο. 


Στο ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική της ηγεσία, η ομάδα μας είχε πολύ καλή εμφάνιση και στο τέλος πήρε το αποτέλεσμα μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και πλασέ του Τζιωνή στο 18ο λεπτό.



Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την Εθνική μας. 


Κύπρος 

(Προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια): 

Παναγή, Στ. Ανδρέου, Ιωάννου (76' Αντωνιάδης),  Κατελάρης, Ρομπέρζ, Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου, Κάστανος(76' Γκόγκιτς), Τζιωνής (64' Καρώ), Λοϊζου (58' Χαραλάμπους), Σωτηρίου (76' Κακουλλής).


Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Τούμπας, Καρώ, Ν. Παναγιώτου, Κορρέα, Αντωνιάδης, Χαραλάμπους, Γκόγκιτς, Κακουλλής, Χριστοφή, Εφραίμ, Παπουλής.


Ελλάδα (Γ. Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Μπάλτοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Πέλκας (77' Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας, Κουρμπέλης (77' Χατζηγιοβάννης), Σιώπης (46' Μπουχαλάκης), Μπακασέτας (58' Ιωαννίδης), Δουβίκας (46' Φούντας). 


Διαιτητής ήταν ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ. 


Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η  Β. Ιρλανδία νίκησε με 2-1 το Κόσοβο και ανέβηκε στους 5 βαθμούς, όσους έχει και η Εθνική μας. Στους 6 το Κόσοβο. Η Ελλάδα τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που εκκρεμούν.


Στην τελευταία αγωνιστική, την ερχόμενη Τρίτη, θα γίνουν οι αγώνες Κόσοβο - Κύπρος και Ελλάδα - Β. Ιρλανδία.  


cfa.com.cy/Gr/news/45041


#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]