ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Όσα δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδη: Για τις φημολογίες, τον Αυγουστή, το ρόστερ, το μισθό του, το οικονομικό, τη πειθαρχία, τη διαιτησία, το γηπεδικό και για το αν θα αποχωρήσει..


ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ:


Για το αν υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα: 


«Φημολογίες υπάρχουν καθημερινά. Ακόμα και για το πρόσωπό μου, είπαν ότι παίρνω μισθό, προκαλώ όποιον θέλει να έρθει να κάνει έλεγχο στην εταιρεία. Με το ίδιο σκεπτικό ακούγονται διάφορα για συγκεκριμένο παίκτη. Σας διαβεβαιώ΄ ότι σπάει τα ρολόγια στις προπονήσεις. Χθες έπαιξε 90 λεπτά με την Καρμιώτισσα. Θέματα απειθαρχίας δεν είχαμε ούτε ένα, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο, το διαπίστωσε και ο προπονητής».


Για τις ευθύνες και το οικονομικό: 


«Δυστυχώς σε ένα αποτέλεσμα κακό, όλοι φταίνε. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και μέχρι το… χορτάρι του Αρχαγγέλου. Όταν έχουμε κακά αποτελέσματα, φταίει το οικονομικό, φταίει ο Πετρίδης. Τι να σας πω. Δεν κρύψαμε ποτέ ότι έχουμε οικονομική πίεση. Πριν 3-4 χρόνια είπα ότι ο ΑΠΟΕΛ αντέχει ένα χρόνο χωρίς Ευρώπη. Είναι ο τρίτος φέτος κύριοι και αντέχουμε! Προσπαθούμε μέρα με μέρα να λύνουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται. Πολλοί λένε… που είναι ο επενδυτής του ΑΠΟΕΛ; “Κουραστήκαμε να επαναλαμβάνουμε τους εαυτούς μας περί… επενδυτή. Ναι, ψάχνουμε να βρούμε μια ολοκληρωτική λύση, αλλά σωστή κι αξιόπιστη λύση. Δεν πρόκειται να φέρω τον οποιονδήποτε επενδυτή, που να τον ενδιαφέρει κάτι άλλο από το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ».



Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: 


«Να τον ευχαριστήσω για τον άψογο χαρακτήρα και την άψογη συμπεριφορά του στους 14 μήνες. Ήρθε κι έφυγε σαν κύριος, με κεφαλαία. Δεν έχει να κάνει με θέματα απειθαρχίας, υστερούσαμε αγωνιστικά, είτε γιατί ήταν ψυχολογικό θέμα είτε γιατί υστερούσαν παίκτες κλειδιά όπως είπε ο κόουτς νωρίτερα. Θεωρούσαμε ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή, συζητήσαμε για πέντε λεπτά. Εναπόκειται στη νέα τεχνική ηγεσία να ανατραπεί η αγωνιστική παρουσία. Δεν νομίζω ότι έχει άλλη ομάδα τον αριθμό του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, υπολογίζαμε να μπούμε στους ομίλους και δεν θέλαμε να έχουμε προβλήματα. Δυστυχώς, σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε στη Στοκχόλμη και ήταν πολύ δύσκολο να το ανατρέψουμε στη ρεβάνς, παρότι προηγηθήκαμε με 2-0. Δεν ήμασταν έτοιμοι, στο β’ ημίχρονο η ομάδα έπεσε και ήταν λογικό».


Για το αν είναι διαθέσιμος να παραχωρήσει την ομάδα σε άλλον ενδιαφερόμενο: 


«Και σήμερα όποιος μπορεί να ανταπεξέλθει ή να φέρει τον οποιοδήποτε επενδυτή που θα περάσει τα κριτήρια που έχει ο ΑΠΟΕΛ, είναι ευπρόσδεκτος και αύριο να του δώσουμε τα κλειδιά, αν έρθει και αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις και το μπάτζετ. Και τώρα και σήμερα και αύριο, οποιοσδήποτε έχει την διάθεση να έρθει, θα του δώσω τα κλειδιά».


Για τη διαιτησία: 


«Κάναμε τα απαραίτητα, καλέσαμε μια έκτακτη συνέλευση με πρωτοβουλία δική μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα εκφράσουμε τις παρατηρήσεις και τα παράπονά μας. Δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι παρατηρούμε πράγματα και θαύματα. Ιδιαίτερα στα δικά μας παιχνίδια βλέπουμε τον φόβο να δοθούν εκείνα που δικαιούμαστε. Και δεν ξέρω γιατί. Είδατε και προχθές κανονικότατη 2η κίτρινη και ούτε φάουλ δεν δόθηκε. Το αμφισβητεί κανένας; Εμείς φωνάξαμε σε παιχνίδι που νικήσαμε. Προχθές κύριοι υπήρχε φάουλ για 2η κίτρινη; Δόθηκε; Ούτε φάουλ δεν δόθηκε. Η θέση του ΑΠΟΕΛ, όπως πήραμε και το καλοκαίρι δεσμεύσεις να έρχονται σε κάποια παιχνίδια ξένοι διαιτητές και οι δήθεν νέοι διαιτητές να κάνουν παιχνίδια με ξένους στο VAR. Θέλω να πιστεύω ότι στα κρίσιμα παιχνίδια θα έρχονται ξένοι διαιτητές, ότι οι Κύπριοι θα βελτιωθούν αλλά και ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παίρνει αυτά που δικαιούται. Δεν λέω ότι υπάρχει σκοπιμότητα, αλλά είναι επαναλαμβανόμενο τα τελευταία 2-3 χρόνια».


Για τις προϋποθέσεις για τον επενδυτή και τον εαυτό του: 


«Να δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρχει οικονομική σταθερότητα. Ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει πρωταγωνιστική κάθε χρόνο. Δεν θα μειώσουμε το μπάτζετ. Βλέπουμε ότι ήρθαν άλλες ομάδες στα δικά μας μπάτζετ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι εδώ για να πρωταγωνιστεί. Αν με ρωτάς εμένα ποιος θέλω να είναι ο ρόλος μου, είναι να πάω σπίτι μου να ησυχάσω. Έχω κουραστεί. Ότι μπορώ να κάνω το έκανα. Θα συνεχίσω να το κάνω, μακάρι να έρθει η λύση που θα είμαι αχρείαστος για τον ΑΠΟΕΛ, να ικανοποιηθούν και κάποιοι».


Για το αν θέλει να αποχωρήσει άμεσα: 


«Είμαι εδώ πρωταθλητισμό και την υλοποίηση του ονείρου μου, δεν θα το αναφέρω. Με χίλια δυο ζόρια, να υλοποιηθεί. Από μακριά αν βρεθεί λύση, μέσα στους όρους θα είναι η ολοκλήρωση του ονείρου μου. Και είμαστε πάρα πολύ σιωπηρά προχωρημένοι».


Για το αν εννοεί το γηπεδικό: 


«Το θέμα του γηπέδου δεν είναι απλό. Εξασφαλίστηκε η γη. Έχουμε συνάντηση αυτή την εβδομάδα στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων για την κυκλοφοριακή μελέτη που έγινε από μέρους μας, για να εγκριθεί και να μπουν τα σχέδια μέσα. Απ’ εκεί και πέρα είναι η κατάθεση προκαταρκτικών σχεδίων για την άδεια πολεοδομίας. Αυτά τρέχουν. Αν όλα πάνε όπως πρέπει να πάνε, μέχρι το τέλος του 2023 θα πάμε για ανέγερση. Θα είναι ευχής έργων. Χωρίς να το λέω για να δοθούν εντυπώσεις».


Παρακολουθείστε σε live streamming τη συνέντευξη Τύπου

BINTEO:



***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ***

#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]