ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα Αστυνομικά μέτρα του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας.

 


Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ.


Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί αύριο Σάββατο 22.10.2022 και ώρα 20:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τα την 8η αγωνιστική μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, στο Γ.Σ.Π., να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό.


Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:30.


Ανακοινώνεται ότι:


ΑΠΟΕΛ

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις δυτικές, νότιες και ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι φίλαθλοι να κατευθυνθούν στο στάδιο μέσω της λεωφόρου Ανεξαρτησίας και τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π.. Να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό και νότιο χώρο στάθμευσης.


Προτρέπονται οι φιλάθλοι του ΑΠΟΕΛ να μην χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO. Η διέλευση από τις βόρειες κερκίδες προς τις ανατολικές θα είναι αποκλεισμένη.


Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν επίσης, τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 18:00.


ΑΕΚ


Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν το κεντρικό μέρος της βόρειας κερκίδας του σταδίου.

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ δεν θα λειτουργήσουν ταμεία. Προτρέπονται οι φίλαθλοι να σταθμεύσουν τα οχήματα στο βόρειο χώρο στάθμευσης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα παραμείνουν στην κερκίδα περί τα 20 λεπτά μέχρι να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ από τους χώρους στάθμευσης.


Τονίζεται σε όλους ότι:

o Η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα.

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπό τους.

Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

o Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία για του φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους της AEK.

o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στη γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.


Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 1460. Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]