ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Οι δηλώσεις του Λεμεσιανού τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, μετά την νέα βαθμολογική απώλεια


Χωρίς να αναλάβει τις ευθύνες του (που είναι πολλές) και χωρίς να προτίθεται να παραιτηθεί, ο Λεμεσιανός τεχνικός της ομάδας μας παραχώρησε τη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου, μετά την νέα βαθμολογική απώλεια του ΑΠΟΕΛ, 0-0 με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.


Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ με το 0-0 των γαλαζοκιτρίνων με την ΑΕΛ…


Για το παιχνίδι: 

«Ο βαθμός δεν μας ικανοποιεί. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, βρήκαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούμε. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα είχε σκέψεις μόνο για να αμυνθεί κι ένα γκολ θα μπορούσε να μας απελευθερώσει. Προσπαθήσαμε στο τέλος με κάποια στημένα και κάποιες προσπάθειες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βλέπουμε τη συνέχεια. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε το δικό μας ρυθμό, παρότι ο αντίπαλος προσπαθούσε συνέχεια να σταματάει το ρυθμό. Θα έπρεπε κι εμείς να είμαστε πιο γρήγοροι. Για ακόμη ένα παιχνίδι εντός έδρας δεν νικήσαμε κι αυτό θα μας στοιχίσει. Είναι σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα».



Για την απουσία των Μάγκλιτσα και Σαρφό: «Έπασχαν από ίωση και οι δύο».


Για την αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να μη νικάει στο ΓΣΠ: «Ξεχάστε τα παλιά χρόνια, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Η κάθε μία έχει τους δικούς της στόχους. Χρειαζόμαστε περισσότερη δημιουργικότητα, αυτό που μας στοίχισε είναι ότι δεν παίξαμε γρήγορα για να μη χάνουμε το ρυθμό μας».


ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ




#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]