ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ώρα για δράση στη καλαθόσφαιρα: Dynatron Απόλλων - ΑΠΟΕΛ, 1η αγ.



 Ώρα για δράση στην ΟΠΑΠ Basket League. To τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της σεζόν 2022-23. Στη μάχη μπαίνουν οι δέκα από τις έντεκα ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. Ρεπό έχει η ΑΕΛ.


Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην «Απόλλων Αρένα» την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, στις 19:00 με τον Dynatron Απόλλωνα να υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, δύο ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις για τη νέα περίοδο.


Πρεμιέρα για την ομάδα μας απένατι στον Απόλλωνα Λεμεσου στην Apollon Arena.

Έτοιμοι άπαντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο για το Ιδανικό ξεκίνημα. Ο δρόμος είναι μακρύς και ο στόχος αδιαπραγμάτευτος.

Καλή Επιτυχία , Καλό Ξεκίνημα σε όλους.



«Άλλα δύο παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο. Στις 17:00 η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει στη Β' Τεχνική Σχολή Λεμεσού την Ένωση, ενώ στις 19:00 στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» ο Κεραυνός, που πέρσι έκανε το νταμπλ και φέτος ξεκίνησε με κατάκτηση του σούπερ καπ, θα παίξει με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Η πρεμιέρα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με ακόμη δύο αναμετρήσεις. Στις 17:00 στην Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους», θα αναμετρηθούν ο ΑΠΟΠ με την Πετρολίνα ΑΕΚ και δύο ώρες αργότερα (19:00) στο Κλειστό Αγίου Δομετίου θα τεθούν αντιμέτωπες Ομόνοιας και ΕΘΑ».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]