ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΤΑ αστυνομικά μέτρα του αγώνα ΔΟΞΑ-ΑΠΟΕΛ


 Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ.


Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/11/2022 και ώρα 7.00 μ.μ., στο στάδιο «Κατωκοπιά Επιστροφή/Γλαύκος Κληρίδης», στην Περιστερώνα. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5.15 το απόγευμα.



Ανακοινώνεται ότι:

ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς

Οι φίλαθλοι της ομάδας της ΔΟΞΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα εισέλθουν στις δυτικές κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον χώρο στάθμευσης μπροστά από το δημοτικό σχολείο.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους της ΔΟΞΑΣ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 5.30 το απόγευμα.


ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

Οι φίλαθλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα εισέλθουν στις ανατολικές κερκίδες, να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον ανοικτό χώρο δίπλα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα υπάρξει ΜΟΝΟ προπώληση εισιτηρίων. Ως εκ τούτου καλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα όπως προεξασφαλίσουν το εισιτήριό τους.

Σημειώνεται ότι η οδός Σταδίου (νότια πλευρά) θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα εκτός από αυτά των κατοίκων ενώ είσοδος στην οδό Σάββα Ροτσίδη (δυτική πλευρά) θα επιτραπεί μόνο σε οχήματα προσώπων που έχουν άμεση σχέση με τον αγώνα (λεωφορεία/οχήματα ομάδων, τηλεοπτικά συνεργία, ασθενοφόρο) ή προσώπων με κινητικά προβλήματα. Σχετικό σχεδιάγραμμα του δρομολογίου των οπαδών του ΑΠΟΕΛ καθώς και των προτεινόμενων χώρων στάθμευσης των φίλων των δύο ομάδων, επισυνάπτεται.


Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού

o Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών

o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται

o Απαγορεύεται η μεταφορά οινοπνευματωδών ποτών


Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο ή οποιαδήποτε άλλη ποινή περιλαμβανομένης και της απαγόρευσης εισόδου σε αθλητικούς χώρους.


Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα ανατολικά ταμεία και για τους οπαδούς της ΔΟΞΑΣ τα δυτικά ταμεία.


Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον κυκλικό κόμβο και στα ερείσματα των δρόμων πέριξ του σταδίου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.


Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802525, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για επείγοντα περιστατικά στον τηλεφωνικό αριθμό 112.


Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου «Κατωκοπιά Επιστροφή/Γλαύκος Κληρίδης» για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.


Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί στο στάδιο για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως συμπεριφερθεί υπεύθυνα και να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους, το χώρο και την κοινότητα που θα τους φιλοξενήσει.


#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]