ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ


Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ.


Κυριακή 27/11/2022 και ώρα 17:00 στο Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία.


Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/11/2022 και ώρα 5.00μ.μ., στο Στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 3:00μ.μ.. 

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, το αργότερο 60 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι φίλαθλοι που τυχόν θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, δυνατό να εισέλθουν αργοπορημένα σε αυτό, μετά την έναρξη του αγώνα.Θα γίνεται ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια εισόδου. Οι κάτοχοι παιδικών εισιτηρίων εισόδου θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα η οποία μπορεί να τους ζητηθεί.

Όλοι οι εισερχόμενοι στις κερκίδες πρέπει να φέρουν την κάρτα φιλάθλου τους και να την επιδεικνύουν μαζί με το εισιτήριο εισόδου.


Ανακοινώνεται ότι:


ΑΠΟΕΛ


Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Νότιες και Ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ να κατευθυνθούν στο στάδιο μέσω της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας και τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π.. Να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Δυτικό και στον Νότιο χώρο στάθμευσης οχημάτων.


Προτρέπονται οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ να μην χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα του NUEVO CAMPO. Η διέλευση από τις βόρειες κερκίδες προς τις ανατολικές θα είναι αποκλεισμένη. Ως εκ τούτου όσοι θα εισέλθουν στην ανατολική κερκίδα του σταδίου θα μπορούν να μεταβούν σε αυτή, μόνον από την νότια πλευρά του σταδίου.


Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν επίσης τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 15:00.


ΟΜΟΝΟΙΑ


Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν το κεντρικό μέρος της Βόρειας κερκίδας του Σταδίου.


Για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα λειτουργήσουν ταμεία και τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνον σε προπώληση.


Προτρέπονται οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑ να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον Βόρειο χώρο στάθμευσης και να μεταβούν σε αυτό μόνον μέσω της λεωφόρου Δημήτρη Βικέλα (Φώτα Ορφανίδη).


Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραμείνουν στην κερκίδα περί τα 20 λεπτά μέχρι να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ από τους χώρους στάθμευσης.


Τονίζεται σε όλους ότι:


o Η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

o Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού

o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, σε πρόσωπα που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους

o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται


Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.


Τα σημεία συλλογής προσωπικών αντικειμένων είναι τα Δυτικά ταμεία για του φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ και τα Βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.


Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.


Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λευκωσία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]