ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: «Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι να τους ξεφτιλίσουμε και πάλι»


ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ -  Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ


Ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ απέδειξε ακόμη μία φορά πως ζει και αναπνέει γι’ αυτή την ομάδα. Το ΓΣΠ θα μετατραπεί σε μία Πορτοκαλί λάβα που θα παρασύρει ότι βρεθεί στο διάβα της. Ο κόσμος διψά για ΑΠΟΕΛ, διψά για ακόμα μια νίκη απέναντι στους αιώνιους πελάτες.


Το ξύπνημα του Αυτοκράτορα έχει τρομοκρατήσει τους πάντες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι αυτοί οι πολύχρωμοι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, που τόσο καιρό μας έλεγαν για βαρ και παπαριές, τις τελευταίες εβδομάδες κλαίνε όπου βρεθούν και όπου σταθούν, επειδή η ομάδα μας πήρε 2 καθαρότατα πέναλτι. Στον ανύπαρκτο τους εγκέφαλο, άμα το ΑΠΟΕΛ παίρνει αυτά που δικαιούται, πρόκειται για αδικία. Αυτοί που σέρνονταν στα δικαστήρια για κόκκινους φακέλους, για τα σκάνδαλα με Ocean Tankers, για τα τσέκια του ΑΚΕΛ, για τις σχέσεις του μεγαλοεργολάβου της κυβέρνησης και του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας. Η μαύρη προπαγάνδα είναι αυτή που τους κρατά ζωντανούς τόσα χρόνια, ο ΑντιΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ είναι αυτό που τους δίνει κίνητρο να συνεχίζουν.



Δεν έχουν αντιληφθεί όμως πως εμείς είμαστε φτιαγμένοι από άλλη πάστα. Όσο μας πολεμούν τόσο συσπειρωνόμαστε, όσο προσπαθούν να πλήξουν το ΑΠΟΕΛ μας τόσο πιο αποφασιστικά στεκόμαστε ασπίδα μπροστά Του. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ για ακόμη μία φορά θα είναι αυτός που θα σταθεί μπροστά στην ομάδα και θα κάνει τους ρουφιάνους να φύγουν για ακόμα μια φορά από το γήπεδο με την ουρά στα σκέλια και με το κεφάλι σκυμμένο. Όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες.


Εμπρός λοιπόν ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, πάμε να κάνουμε το ΓΣΠ κόλαση, πάμε να τους δείξουμε για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του νησιού, και άστε τους να βγάζουν υπολογιστικές και να κάνουν πολλαπλασιασμούς και διαιρέσεις για να αποδείξουν στα αρνιά τους αντίθετο.


ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΤΕ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ


ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ


Υ.Γ.1. Όλοι απόψε στο Λευκόθεο για μια νύχτα από τα παλιά. Καλούμε τον κόσμο μας να είναι πολύ προσεκτικός και να μην πέσει σε καμία παγίδα, αφού ο μόνος τρόπος να μας κάνουν ζημιά είναι να απομακρύνουν τον κόσμο από την ομάδα.


Υ.Γ.2. Αύριο θα έχουμε μαζί μας το μεγάλο Άιλτον Αλμέιδα. Όλοι στον Σύνδεσμο από τις 19:00 για να αποθεώσουμε τον εξωγήινο και για να ζήσουμε μαζί του ακόμα ένα μεγάλο pregame.


Υ.Γ.3. Την Κυριακή από νωρίς στον Σύνδεσμο και όλοι μαζί στην πορεία για το κολαστήριο.



ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ…

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]