ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΡΗΣ 1-1 ΑΠΟΕΛ, 16η αγ. «Ισόπαλο το ντέρμπι με κερδισμένο το ΑΠΟΕΛ»

 


Ισόπαλο το ντέρμπι με κερδισμένο τον ΑΠΟΕΛ που επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και παίρνει τον άτυπο τίτλο του "πρωταθλητή" χειμώνα, ασχέτως αποτελέσματος του αποψινού τελευταίου αγώνα της αγωνιστικής.


ΑΡΗΣ και ΑΠΟΕΛ πρόσφεραν ωραίο θέαμα και συγκινήσεις στο νέο στάδιο Λεμεσού «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» αλλά δεν βρήκαν περισσότερα τέρματα και η ισοπαλία (1-1) επέτρεψε στους «γαλαζοκίτρινους» να διατηρήσουν τη διαφορά από τους πράσινους στους 5 βαθμούς.


Το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν ανέδειξε αντίπαλο αλλά όφελος είχε το άθλημα, αφού χαρακτηρίστηκε από την ένταση, το πάθος και τις φάσεις στις δύο εστίες, με το δυναμισμό μεταξύ των παικτών να μένει σε αθλητικό πλαίσιο.


Ο ΑΠΟΕΛ φάνηκε ότι θα έπαιρνε τη νίκη, όταν ο ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ, στα τελευταία στάδια του αγώνα, βγήκε σε τετ α τετ αλλά το πλασέ του πρόλαβε αντίπαλος αμυντικός και απέκρουσε την μπάλα. 

Στη συνέχεια και στη τελευταία φάση του αγώνα, διαιτητής και ΒΑΡ αρνήθηκαν καθαρότατα πέναλτι για φάουλ πάνω στον Σατσιά.



















***ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 375+ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]