ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΚΟΠ: Νέα εποχή με πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα

 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της βελτίωσης των υπηρεσιών και της πληροφόρησης που παρέχει στους φιλάθλους, έχει ετοιμάσει μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, το CFA Official App & Live Scores.Κατεβάζοντας την εφαρμογή, οι Κύπριοι φίλαθλοι μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για την εξέλιξη των αγώνων όλων των Κατηγοριών της ΚΟΠ (Α’,  B’, Γ΄, Επίλεκτη ΣΤΟΚ), του Γυναικείου Πρωταθλήματος και του Futsal καθώς επίσης και των Πρωταθλημάτων Νέων Κ-19 και Παίδων Κ-17.Η ζωντανή ενημέρωση περιλαμβάνει σκόρερ, κάρτες και τις αλλαγές.  

Στα υπόλοιπα Πρωταθλήματα Παίδων και Κοριτσιών, υπάρχει ενημέρωση για το σκορ αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων.
Στο mobile application της ΚΟΠ υπάρχουν διαθέσιμες οι εντεκάδες και οι αποστολές όλων των ομάδων πριν την έναρξη όλων των αγώνων, όλων των Κατηγοριών όλων των ηλικιών.

Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα τα στατιστικά (συμμετοχές, τέρματα, κάρτες) όλων των ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών όλων των Κατηγοριών για τα τελευταία χρόνια!

Οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους ομάδα ή ομάδες ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ηλικίας και να ενημερώνονται μέσω ειδοποιήσεων (notifications) για την εξέλιξη των αγώνων τους.ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ANDROIDΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ IOSΌλο το Κυπριακό ποδόσφαιρο στο κινητό σου, σε μια εφαρμογή!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]