ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Η απάντηση των "πορτοκαλί" σε Βρυωνίδη


 Οι τραγελαφικές ιστορίες στην μπανανία στην οποία ζούμε συνεχίζονται.. Έχουμε τον κύριο Βρυωνίδη, ο οποίος κατά τα άλλα εκπροσωπεί την δικαστική εξουσία του "κράτους" και αντί να δικάζει αμερόληπτα και ανεξάρτητα, δικάζει βάσει της ατζέντας της οποίας του δίνουν για προαποφασισμένους αγώνες. Αυτή η ατζέντα δημιουργείται με σκοπό να καλύψει την ανικανότητα αυτών που έκτισαν ένα γήπεδο χωρίς πλάνο, στο οποίο τρομάζουν να βάλουν κόσμο ομάδων με μάζα οπαδών μέσα και το αίτημα της αστυνομίας, η οποία αρνείται να κάνει σωστά την δουλεία της και δεν θέλει να αστυνομεύσει γήπεδα με ομάδες οι οποίες έχουν μάζα κόσμου, ειδικά από τότε που τους έχουν κόψει τα "έξτρα".


Για αυτούς τους λόγους μπαίνουν απαγορεύσεις χειρουργικά σε όλα τα προσεχή ντέρμπι. Κατά τα άλλα ο Βρυωνίδης έχει κόντρα με την αστυνομία, όμως εφαρμόζει τα αστεία αιτήματα της με αλλοπρόσαλλες αποφάσεις άλλοτε με ποινές κεκλεισμένων και άλλοτε με απαγόρευση μετακίνησης, ανάλογα με τους αγώνες που δεν θέλουν να διαχειριστούν.



Εφαρμόζονται ποινές χωρίς καμία υπόσταση με την λογική «κόβοντας και ράβοντας», όπως για παράδειγμα την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών μας για πέντε φωτοβολίδες στο ΑΠΟΕΛ-ομόνοια από τις οποίες δεν έχει πέσει καμία εντός του γηπέδου απλώς και μόνο για να μην πάνε οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο «στολίδι» της πλάκας το οποίο κτίσανε. Δεν μπορούν να φιλοξενηθούν οπαδοί δύο ομάδων σε ένα γήπεδο για το οποίο πληρώσατε με τα λεφτά μας σε αξία τριών γηπέδων... και κάπως έτσι η ζωή στην μπανανία συνεχίζεται..


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]