ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Για το χθεσινό παιγνίδι, τη διαιτησία, τις διαμαρτυρίες του κόσμου, τα αγωνιστικά και τον Ντάνι Μπλουμ


 «Ή υπάρχει θέμα αντίληψης, ή θέμα σκοπιμότητας»


Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.


Για τα παράπονα στο χθεσινό παιχνίδι: «Δεν είναι μια ανακοίνωση, είναι ένα βίντεο που δείχνει κάποιες φάσεις που όσοι της είδαν παραμένουν με την ίδια απορία πως δεν δόθηκαν αυτές οι φάσεις. Δεν θέλαμε να τοποθετηθούμε μετά το τέλος του αγώνα εν βρασμό ψυχής. Ειδικά η φάση του Σατσιά με την αγκωνιά δεν είχε γίνει αντιληπτή από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Ο Γιάννης πήγε και ανέφερε στο διαιτητή τι έγινε και αναμέναμε ότι αυτή η φάση θα εξεταζόταν. Η κρίση για τις δύο φάσεις εναπόκειται στον καθένα πως θα τις εξετάσει, όμως οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι. Το VAR έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή και να επιβεβαιώσει τουλάχιστον μία από τις δύο φάσεις ότι υπήρχε πέναλτι. Το να κάνει ένας διαιτητής σε ένα παιχνίδι λάθος είναι ανθρώπινο, όμως βλέπουμε και VARίστες που με την τεχνολογία που έχουν για να δουν με την ησυχία τους τις φάσεις, να μη δίνουν τις παραβάσεις. Το πρόβλημα είναι κάθε αγωνιστική έχουμε τα ίδια θέματα. Ή υπάρχει θέμα αντίληψης, ή θέμα σκοπιμότητας. Αναμένουμε με πάρα πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε την ανάλυση της επιτροπής διαιτησίας», είπε.



Και συνέχισε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Ο Άρης έδειχνε να είναι πιο απαιτητικός. Εμείς δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε όλα μας τα πλεονεκτήματα επειδή είχαμε απουσίες, όμως αυτό δεν δίνει το δικαίωμα να στερεί από τον ΑΠΟΕΛ αυτό που εδικαιούτο. Ο κ. Μάζιτς αξιολογώντας τους διαιτητές επέλεξε κάποιους ως διεθνής και VARίστες, αλλά υποπίπτουν σε εξόφθαλμα λάθη, όχι μόνο παραμένουν εκεί αλλά τους παρουσιάζει ο κ. Μάζιτς και ως ιδανικούς. Θέλω να ελπίζω ότι παρά το ότι έχουν ήδη κρίνει αποτελέσματα αυτά τα σφάλματα, δεν θα κρίνουν και την τελική έκβαση του πρωταθλητή».


Για το κεφάλαιο ξένων διαιτητών: «Κάναμε έκτακτη Γενική Συνέλευση για ξένους διαιτητές. Κάναμε μια διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ευελπιστούσαμε ότι θα είχαμε ξένους, όμως αντί να δούμε περισσότερους φτάσαμε στο σημείο να μην φέραμε κανένα. Η ενόχληση και ο εκνευρισμός μεγαλώνει. Δυστυχώς ο κ. Μάζιτς είναι ένας πολύ εσωστρεφής άνθρωπος από ότι έχουμε καταλάβει και δεν δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα. Δεν είμαστε εδώ να του υποδεικνύουμε τι θα κάνει και ποιους διαιτητές θα βάλει. Εμείς είπαμε ότι θέλουμε ξένους διαιτητές υψηλού επιπέδου να μην τους ξέρουμε και να μην μας ξέρουν. Εμείς αυτό θέλουμε»


Για τις φωνές του κόσμου για τη διαιτησία: «Κατανοούμε την αντίδραση του κόσμου. Νιώθουμε και εμείς ενόχληση. Θέλουμε ακριβοδίκαιες και σωστές διαιτησίες».


Για τα αγωνιστικά: ««Πέραν από τον Κβιλιτάια που έμεινε σε όλο το παιχνίδι δεν υπήρχε άλλη επιθετική επιλογή. Σε σχέση με τον Άρη που έβγαζε τον εάν και έβαζε τον άλλο και θα μπορούσαν και οι τρεις να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Είχαμε έξω Μαγκλιτσα που έφυγε και άφησε κενό στο ρόστερ, Ηλία, Δώνη, Εφραίμ, Πολυκάρπου, Βιγιαφάνες, Φεράρι και πριν το ημίχρονο Κονσταντίνοφ και Ντβάλι. Όσο και αν λέμε ότι έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, τθέμα της συνοχής θα ήταν δύσκολο να εφαρμοστεί το πλάνο του προπονητή ιδανικά με τις απουσίες που είχαμε και με αυτές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με την ισοπαλία σταμάτησε το νικηφόρο σερί που χαιρόμασταν να το έχουμε. Ο Κοσταντίνος είχε ένα στραμπούλιγμα. Ο Ντβάλι είχε μια ενόχληση στον προσαγωγό. Ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι σοβαροί οι τραυματισμοί»


Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπλουμ : «Ο Μπλουμ είχε εκφράσει πριν ένα μήνα αυτή την πρόθεση να αποχωρήσει πριν ένα μήνα. Από εκείνη τη στιγμή δεν προέκυψε κάτι άλλο. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής, πέραν με την περίπτωση του Μάγκλιτσα. Για να αποχωρήσει ο Μπλουμ θα πρέπει να βρεθεί μια κοινή συνιστάμενη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ο παίκτης».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]