ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στρουθοκαμηλίζουν στην ΚΟΠ

 


Ο ΑΠΟΕΛ διεκδίκησε δύο πεντακάθαρα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στον ΑΡΗ.

 Διαιτητής και ΒΑΡ (βλέπε Μάζιτς/Κούμας το ίδιο και το αυτό μαζί) μας τα αρνήθηκαν. 

Στην συνέχεια έβαλαν τον "αν-αλητή" τους... να μας πει το αμίμητο "οριακή ελαφριά επαφή" ως σαν να λέμε "ολίγον έγκυος".


Ο έμμισθος αν-αλητής της ΚΟΠ (βλέπε ότι σου λέει ο Κούμας γράφε) αφού δεν καταπιάστηκε καθόλου με την πρώτη παράβαση και την δολοφονική ΑΓΚΩΝΙΑ στον Σατσιά, μας λέει για τη δεύτερη τρικλοποδιά/πάτημα στον Σατσιά, πως «δεν υπάρχει καθαρή τρικλοποδιά, γιατί δεν υπάρχει καθαρό πάτημα στο πόδι, παρά μόνο μια οριακή ελαφριά επαφή».


*Στρουθοκαμηλίζω: Εθελοτυφλώ, αρνούμαι να αντιμετωπίσω κατάματα την αλήθεια, όπως υποτίθεται ότι κάνει η στρουθοκάμηλος που χώνει το κεφάλι στην άμμο όταν αισθανθεί κίνδυνο.



Η ΑΠΟΦΑΣΗ:


Άρης - ΑΠΟΕΛ, 90ο λεπτό 

Αρχική απόφαση διαιτητή: Να συνεχιστεί το παιχνίδι.

VAR: Καμιά παρέμβαση.

Επεξήγηση: Ο επιτιθέμενος ποδοσφαιριστής (αρ. 18) και ο αμυνόμενος ποδοσφαιριστής (αρι. 3) προσπάθησαν να αποκτήσουν έλεγχο της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο επιτιθέμενος, αμέσως μετά που ακούμπησε πρώτος την μπάλα, άρχισε να πέφτει περιμένοντας να γίνει επαφή με τον αμυνόμενο, θέλοντας να εκβιάσει πέναλτι. Ο διαιτητής, από την πολύ καλή θέση στην οποία βρισκόταν, αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Έγινε πολύ προσεκτικός έλεγχος της φάσης από το VAR, το οποίο σωστά δεν έκανε παρέμβαση.

Το VAR δεν έκανε παρέμβαση γιατί δεν υπάρχει καθαρή τρικλοποδιά, γιατί δεν υπάρχει καθαρό πάτημα στο πόδι, παρά μόνο μια οριακή ελαφριά επαφή.


ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΙΔΙΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Άρης – ΑΠΟΕΛ, 31ο λεπτό

Αρχική απόφαση διαιτητή: Offside / όχι τέρμα

VAR: Επιβεβαίωση / Offside

Επεξήγηση: Ο βοηθός διαιτητής, ακολουθώντας τη διαδικασία, περίμενε πριν σηκώσει τη σημαία και μετά που σημειώθηκε το γκολ, υπέδειξε το Offside. Έγινε έλεγχος της φάσης από το VAR με την ορθή χρήση της γραμμής και με την χρήση της μεθόδου του τριγωνισμού που παρέχει το λογισμικό. Το VAR επιβεβαίωσε την απόφαση του διαιτητή.



Άρης - ΑΠΟΕΛ, 45ο λεπτό 

Αρχική απόφαση διαιτητή: Πέναλτι

VAR: Επιβεβαίωση απόφασης διαιτητή.

Επεξήγηση: Ο αμυνόμενος (αρ. 23) σταμάτησε την μπάλα μετά που αυτή χτύπησε στο έδαφος με το χέρι του το οποίο ήταν εκτός του σώματος του, αυξάνοντας τον όγκο του σώματος του. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι. Έγινε έλεγχος της φάσης από το VAR το οποίο σωστά δεν έκανε παρέμβαση.

Το VAR δεν έκανε παρέμβαση γιατί η μπάλα χτύπησε καθαρά στο χέρι το οποίο ήταν εκτός του σώματος του αμυνομένου, αυξάνοντας τον όγκο του σώματος του.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]