ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. «Είναι χρέος μας να σταθούμε ασπίδα στην ομάδα»


 Εβδομάδα γεμάτη ΑΠΟΕΛ.

Ξεκινάμε από την Τετάρτη για να στηρίξουμε τους αθλητές και τον προπονητή μας και να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Την Πέμπτη επιστρέφουμε στο Λευκόθεο για το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον κεραυνό που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Με νίκη, κατά πάσα πιθανότητα, πέρνουμε το πολύ σημαντικό προβάδισμα έδρας στα Playoffs. Όλοι εκεί λοιπόν να βοηθήσουμε την ομάδα να φέρει τον τίτλο στο Λευκόθεο μετά από πολλά χρόνια.

Την Κυριακή στο ΓΣΠ για να υποτάξουμε τον ακρίτα και όλους όσους νομίζουν ότι μπορούν να σταθούν εμπόδιο απέναντι μας.



Όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει αντιληφθεί τη βαρύτητα των δηλώσεων του προπονητή μας. Ο Θρύλος μας δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο από ολόκληρο το αντιΑΠΟΕΛίστικο συρφετό. Στην πρώτη γραμμή μάλιστα έχει τους συνήθεις υπόπτους, από τον γνωστό αντιΑΠΟΕΛίστικο Όμιλο, που μόνη τους έγνοια είναι να βλάψουν με τις συκοφαντίες και τα ψέματα τους το ΑΠΟΕΛ μας.

Είναι χρέος μας λοιπόν να σταθούμε ασπίδα στην ομάδα, να γεμίζουμε κάθε γήπεδο, να γίνεται σεισμός κάθε φορά που παίζει το ΑΠΟΕΛ, να πάρουν όλοι το μήνυμα, πως όποιος νομίζει πως θα βλάψει το ΑΠΟΕΛ, θα κριθεί από τον κόσμο του. Να πάρουν το μήνυμα πως το ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ, ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΓΣΠ

ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟΘΕΟ

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]