ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Οι ποινές του Βρυωνίδη σε ΑΠΟΕΛ και Σατσιά και όχι μόνο

 


Δεν φτάνει που έφαγε την αγκωνιά και το "ξύλο της Ζωής" του στο παιγνίδι... τιμωρήθηκε και από τον Βρυωνίδη. Για τον Γιάννη Σατσιά ο λόγος που τιμωρήθηκε στο παιγνίδι με τον ΑΡΗ για αντιαθλητική συμπεριφορά... άκουσον - άκουσον!


Η δεύτερη τιμωρία αφορά το ΑΠΟΕΛ για τη μη συμμετοχή δυο Κυπρίων στην αρχική ενδεκάδα.


Στο τέλος έχουμε τη τιμωρία ΧΑΔΙ προς στην Ανόρθωση... όπου λόγω εκλογών, δεν τόλμησαν να εφαρμόσουν πιστά το καταστατικό που προνοούσε και την αφαίρεση 3 βαθμών, πέραν των άλλων ποινών που εφάρμοσαν, δηλαδή της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ της Καρμιώτισσας με 0-3, σε ένα παιγνίδι κεκλεισμένων των θυρών και σε ένα παιγνίδι στην απαγόρευση μετακίνησης των χουλιγκάνων οπαδών της. 



*Καταγγελία κατά:

(α) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(β) του Γιάννη Σατσιά ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς οπαδό της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.


στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/22.12.2022 (16η Αγωνιστική).  




#APOEL #APOELFC #ΑΠΟΕΛ #APOELGROUP #NAGAPAY 

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]