ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Έρχεται και τρίτη ηχηρή μεταγραφή



Μετά τις δύο ηχηρές μεταγραφές, των Μπεν και Μακκέτα, ακολουθεί και τρίτη, αυτή του Γιάννη Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ. 


Αναλυτικά το ρεπορτάζ όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα filathlos.gr :


Αυτή η ομάδα θέλει δανεικό τον Γιάννη Μιχαηλίδη από τον ΠΑΟΚ [25/01/2023].

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του, θεωρήθηκε προτιμότερο να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ Β' προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό... Κάτι που ακολούθησαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Ίνγκασον. 


Τα δεδομένα που διαμορφώνονται φέτος τον Ιανουάριο για τον Μιχαηλίδη είναι διαφορετικά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπό καθεστώς δανεισμού, δίνοντας στον ποδοσφαιριστή την προοπτική να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάτι που φαντάζει δύσκολο να συμβεί αυτή την περίοδο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ με την παρουσία ήδη τεσσάρων κεντρικών αμυντικών (Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ και Κάργας).


Από πλευράς ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, προφανώς μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε χειρουργηθεί στους χιαστούς, έχει επανακάμψει πριν από 2.5 μήνες στην αγωνιστική δράση, αλλά είναι λογικό να χρειάζεται να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο με το ενδιαφέρον τόσο του ΑΠΟΕΛ, όσο και μιας ακόμη ομάδας να είναι υπαρκτό!


ΣΗΜ. Ο Μιχαηλίδης είχε υποστεί πέρυσι ρήξη χιαστών, αλλά μετά από μία μακρά αποθεραπεία, βρίσκεται πια σε θέση να αγωνιστεί ξανά. 

Mε την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης έχει καταγράψει από το 2020 62 συμμετοχές (τρία γκολ, μία ασίστ), δέκα εκ των οποίων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας (βασικός) και στον αγώνα του δικεφάλου με την Ομόνοια στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (2020/21).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]