ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝΣΥΦΙ για το ντέρμπι αιωνίων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ (10/03/2023).


Μπορεί οι κάθε λογής “αντικειμενικοί” και όλοι όσοι ζουν εδώ και δεκαετίες στη σκιά μας να πανηγυρίζουν ακόμη την τρίτη νίκη σε 40 παιχνίδια του αιώνιου πελάτη απέναντι στον Θρύλο, αλλά αύριο θα αποκατασταθεί και πάλι η τάξη. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο εκτός της νίκης απέναντι στους πελάτες.


Απαιτούμε από τους αθλητές μας για 90 λεπτά να καταθέσουν τη ψυχή, τον ιδρώτα και το αίμα τους στο γήπεδο. Αυτοί από το γήπεδο και εμείς από το πέταλλο, έχουμε χρέος να μην τους αφήσουμε να αναπνεύσουν, να φύγουν για εκατομμυριοστή φορά από το γήπεδο πριν το σφύριγμα της λήξης, με σκυμμένο κεφάλι και ανοικτές τρύπες. Να προσθέσουμε στα αμέτρητα ψυχολογικά τους ακόμα μία “όμορφη” ανάμνηση. Μια ανάμνηση που θα τους κάνει να αντιληφθούν την ηλιθιότητα τους, αφού πίστεψαν ότι μια νίκη κόντρα στον επιβήτορά αυτόματα θα τους αναβαθμίσει σε κάτι καλύτερο από τις αιώνιες μας πουτάνες. 



Αύριο ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα τους προσγειώσουν ξανά στην πραγματικότητα που πονάει αφόρητα, αφήνοντας τους μια πληγή που θα την βλέπουν και θα θυμούνται πως στο αφεντικό σου που σε έχει στα τέσσερα δεν πρέπει ποτέ να σηκώνεις κεφάλι. Μια πραγματικότητα που επιτάσσει πως για να τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι και να μας κοιτάξουν στα μάτια, πρέπει να παίζουν 100 χρόνια για να μας φτάσουν σε νίκες, πρωταθλήματα, κύπελλα και 100 χιλιετίες για να μας φτάσουν στην Ευρώπη.


Εμείς ξεκινάμε το ελ πελάτικο από σήμερα, στο μεγάλο pregame του Συνδέσμου στον Κεντρικό. Τα μαγκάλια ανάβουν από νωρίς, το ποτό να ρέει άφθονο και να ετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα γαμήσι στην αγαπημένη μας πουτάνα.


Αύριο ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός από νωρίς και από εκεί θα αναχωρήσει η πορεία για το ΓΣΠ.


ΓΑΜΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]