ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Οχτώ νέα πρόστιμα στον ΑΠΟΕΛ από το Βρυωνίδη


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: Στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ B’ Κατηγορίας Προημιτελική Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /01.03.2023. 


(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο που είχαν στόχο ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της      ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.(γ)  για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί) κατά την διάρκεια του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών     της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8 της Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Κυπέλλου COCA - COLA περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: Στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/06.03.2023 (26η Αγωνιστική).


(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί) κατά  παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της  Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(β) για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη στην καταπακτή επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί) κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1),(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ.18 της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος CYTA  περιόδου 2022- 2023. Συγκεκριμένα κατά την εναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]