ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Για το πρωτάθλημα, το ντέρμπι με την Ομόνοια, τα πλέϊ-οφς, τον κόσμο, τα αγωνιστικά και τον Δώνη» (ηχητικό)


 Πετεβίνος: «Δεν είμαστε ομάδα που χρησιμοποιεί συχνά τη φράση των…τελικών»


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.


Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: 

«Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει αλλάξει η μορφή του πρωταθλήματος, γιατί προστέθηκαν ομάδες και έχουμε μία νέα μορφή πρωταθλήματος σε σχέση με τη δυναμική των ομάδων. Ο ανταγωνισμός αυξάνει την ποιότητα και αυτό το βλέπουμε μακροπρόθεσμα. Δεν θα συγκριθούμε με κορυφαία πρωταθλήματα, όμως όταν υπάρχει ανταγωνισμός και βλέπεις τις ομάδες που βρίσκονται στο τέλος της βαθμολογίας να κερδίζουν ή να δυσκολεύουν τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά, αυξάνει την ποιότητα».



Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: 

«Ο Δώνης δεν θα αγωνιστεί με την Ομόνοια, θα αγωνιστεί ο Κοσταντίνοφ. Είναι μία πραγματικότητα πως από το πρωτάθλημα με τις αλλαγές που έχουν γίνει, η αίγλη και η αγωνία για να δεις ένα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, έχει χαθεί. Έξι αναμετρήσεις φέτος και όταν είναι κοντά αυτά τα παιχνίδια, επηρεάζει. Όμως για εμάς δεν αλλάζει τίποτα, αφού το πρωτάθλημα αποτελεί το μεγάλο μας στόχο. Αν προσθέσεις και τα στοιχεία του γοήτρου, της ετικέτας του ντέρμπι, αλλά και τον αποκλεισμό μας από το κύπελλο πριν μερικές μέρες, μας δίνει πολλά κίνητρα. Γι αυτό θα προσηλωθούμε στις προπονήσεις για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».


Για τα πλέϊ-οφς: 

«Δεν είμαστε μία ομάδα που χρησιμοποιεί συχνά τη φράση των «τελικών», όμως είμαστε η ομάδα που είμαστε στην πρώτη θέση και με τη λογική πως αν κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, θα βρεθούμε στην κορυφή. Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει διαφορετική μορφή γιατί η σύνθεσή του είναι άλλη από αυτή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Τώρα υπάρχουν άλλες πέντε ομάδες που είναι όλες ισχυρές. Μαθηματικά, αν κάποιος κάτσει να δει στατιστικά τι έκαναν οι ομάδες μεταξύ τους στην κανονική διάρκεια, δεν θα βρει κάποια ποδοσφαιρική λογική ότι η 6η θα πάει 2η. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».


Για την απόφαση να μείνει εκτός ο Δώνης: 

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έλειψε δύο μήνες. Αν αγωνιζόταν τώρα με την Ομόνοια και μετά καθόταν με την Πάφο και ακολουθούσε η διακοπή, σημαίνει πως θα αγωνιζόταν δύο αγώνες και θα καθόταν άλλον έναν μήνα. Είναι στη λογική του πως να επαναφέρεις έναν ποδοσφαιριστή σε ρυθμό».


Για τον κόσμο: 

«Είναι 2.200 τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι, όπως πάντα, δεν αλλάζει κάτι. Για τα πακέτα διαρκείας των πλέι οφ, πρέπει να δώσουμε το μήνυμα της ευκαιρίας για αυτά τα πακέτα. Πέρα των απολύτων λογικών πως ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα από την ομάδα και πως στις μεγάλες ομάδες, η διαφορά είναι ο κόσμος της, είναι δεδομένο πως χρειαζόμαστε την παρουσία του. Από οικονομική άποψη, αν αγοράσει κάποιος το πακέτο έχει διπλό όφελος: Πρώτα βοηθά την ομάδα του και δεύτερον τον εαυτό του, αφού θα εξασφαλίσει θέση σε όλα τα παιχνίδια πολύ πιο οικονομικά».


Για το αγωνιστικό: 

«Ο Θεοδώρου έχει το πρόβλημα με την μέση του, πάει με συντηριτική αγωγή. Θα δούμε αυτές τις μέρες αν θα έχει φύγει ο πόνος και προπονηθεί κανονικά. Για τον Γουήλερ θα αποφασιστεί που θα κάνει την επέμβασή του. Είναι πολύ άτυχος, έκανε μία πολύ καλή σεζόν και θα σταθούμε δίπλα του. Είχε το πρόβλημα, αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να νιώθει κάτι, τέσσερις μέρες μέχρι το MRI δεν έδειχνε πως έχει ρήξη χιαστού και βγήκε το MRI και κανείς δεν το πίστευε. Ο Μπεν δεν νομίζω να προλάβει το παιχνίδι με την Ομόνοια, όμως ευελπιστούμε πως θα τον έχουμε στο επόμενο παιχνίδι. Ο Σούσιτς είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Εκτός ήταν και ο Εφραίμ, αλλά ευελπιστώ πως θα είναι στην επιλογή».


Για την επέτειο της πρόκρισης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ: 

«Πέρασαν 11 χρόνια. Ο Γιοβάνοβιτς είχε πει πως όσο περνάνε τα χρόνια θα καταλάβουμε τι έκανε τότε ο ΑΠΟΕΛ. Τελικά αυτές οι επιτυχίες θα μεγαλώνουν ακόμα περισσότερα μέσα στα χρόνια, γιατί το ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει τόσο πολύ, που δεν θα μας δίνεται καν το δικαίωμα να καταφέρουμε κάτι αντίστοιχο. Ακούγεται σαν παραμύθι ότι φτάσαμε στα προημιτελικά και συζητούσαμε αν θα πάμε στα ημιτελικά, αλλά πέσαμε πάνω στη Βασίλισσα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι οδηγός για κάθε ομάδα, όπως οδηγός ήταν η κατάκτηση του τροπαίου από τον Ερυθρό Αστέρα. Πάντα καλούμαστε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας, ειδικά στο ποδόσφαιρο, όσο δύσκολο και αν είναι».



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]