ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΗΛΙΑΔΗΣ: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία, το DNA, έχει καλή ομάδα και έναν προπονητή τον οποίο εγώ πιστεύω προσωπικά»



 «Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία, το DNA, καλή ομάδα και τον Μιλόγεβιτς»


Ο πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, Βάσσος Ηλιάδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ».


Για την ισοπαλία: «Είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η κάθε ομάδα είχε το ημίχρονό της που σκόραρε. Πιστεύω ότι δεν ήταν τόσο απειλητική η Ομόνοια. Αυτός που νιώθει ότι έχασε δύο βαθμούς παρά να κέρδισε ήταν ο ΑΠΟΕΛ που προηγείτο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ο κ. Μιλόγεβιτς που έκανε εξαιρετική δουλειά στον ΑΠΟΕΛ, θα έλεγε κάποιος πως μπορούσε να φρεσκάρει την μεσοαμυντική πλευρά. Δεν έγινε αυτό και η ισοφάριση ήρθε σε μια φάση που η ομάδα δεν μπορούσε να αντιδράσει».



Για τη διαφορά: «Ο πρωταθλητής δεν κάνει όλο νίκες στα πλέι οφ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία, το DNA, έχει καλή ομάδα και έναν προπονητή τον οποίο εγώ πιστεύω προσωπικά. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει σε διπλό ταμπλό και τις αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία στην Ευρώπη. Ο Άρης είναι εκεί όχι τόσο μακριά, ενώ η Πάφος νομίζω είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]