ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

VLATAN MILOJEVIC: «Ελπίζω στα πλέϊ-οφ να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε όλοι καλά - είναι η τελική ευθεία και θα κριθούν όλα»


«Ελπίζω στα πλέι-οφ... να είμαστε όλοι καλά». 


Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αφιέρωσε τη νίκη στον Γουΐλερ!


ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ: «Πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα. Όχι μόνο για το σημερινό παιχνίδι αλλά για όλη την πορεία τους. Και ο κύριος Πουρσαϊτίδης και ο κύριος Μάκης έχουν φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και με τις εμφανίσεις που έχουν κάνει όλο τον χρόνο δικαιούνταν να είναι μέσα στον εξάδα. Ότι καλύτερο στη συνέχεια». 




Για το παιχνίδι, δήλωσε:

Για το παιγνίδι, είχαμε αρκετές αλλαγές, κάποιοι παίκτες προέρχονταν από μεγάλη αποχή. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Δεν είναι έτοιμοι 100%, άλλο τα παιχνίδι και άλλο οι προπονήσεις. Σίγουρα είχαμε αρκετά καλά στοιχεία στον αγώνα. Ήταν εύκολο για εμάς και δύσκολο για τη Σαλαμίνα με την αποβολή. Όταν μια ομάδα παίζει για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες έρχεται και η κούραση. Αλλά έχουμε δει ότι δεν παρατήσαμε ούτε ένα δευτερόλεπτο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους οπαδούς που ήρθαν, να τους έχουμε κοντά μας να στηρίξουν αυτά τα παιδιά. Αρχίζουν τα πλέι οφ, είναι η τελική ευθεία και θα κριθούν όλα. Απ' εκεί και πέρα, ελπίζω στα πλέι οφ να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε όλοι καλά». 


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για τον Γουΐλερ που τραυματίστηκε σοβαρά και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται, αν θέλει την ανανέωσή του:

 "Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε όλοι να το αφιερώσουμε στον Χρίστο (σ.σ Γουΐλερ). Είναι ένα άγιο παιδί, ένας πολύ μεγάλος επαγγελματίας. Το ξέρω ότι ο Γουΐλερ είναι ένα δυνατό παιδί και θα το ξεπεράσει πάρα πολύ γρήγορα. Η διοίκηση ξέρω ότι θα κάνει τα πάντα, είναι ένας παίκτης που και παλαιότερα σας έχω πει ότι είναι διεθνής, είναι μεγάλη η χαρά μου και του εύχομαι να μείνει μαζί μας. Αλλά απ' εκεί και πέρα, είναι άλλο τι πιστεύω εγώ και άλλο τι θα κάνει η διοίκηση. Ξέρει η διοίκηση τι τους έχω πει για τον Χρίστο, απ' εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα πάει η εγχείρηση. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ μεγάλος επαγγελματίας και δυνατός και θα επιστρέψει σύντομα μαζί μας. Αυτό το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον Χρίστο».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για το ότι το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, είναι διαφορετικός και ο αντίπαλος. Αλλά απ' εκεί και πέρα, είναι μαραθώνιος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατάμε τις υψηλές εντάσεις και την φόρμα. Καμιά φορά δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Εγώ πρέπει με τους συνεργάτες μου να δω ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε». 


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για τα πλέι οφ:

«Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Το βλέπουμε σαν τελικό. Έχουμε δέκα παιχνίδια μπροστά μας, νομίζω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλύτερες ομάδες στην εξάδα. Είμαι από τους προπονητές που θέλω ακριβώς κάθε παίκτης να ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Απ' εκεί και πέρα, αν είναι καλά εκπαιδευμένοι, είναι πολύ εύκολο να παίζουν σε διάφορες θέσεις. Δεν είμαι λάτρης της αναρχίας, της απειθαρχίας, αυτό το ξέρετε. Νομίζω ότι αν λειτουργεί το  πλάνο με αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι πολύ εύκολο ο καθένας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό».


ΕΡΩΤΗΣΗ - Για τον Μπεν και πότε θα επιστρέψει:

«Δεν ξέρω, ελπίζω να είναι πολύ σύντομα».


ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]