ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 0-2 ΑΠΟΛΛΩΝ (4η αγ-β' φάση) ««Έχασε», δεν χάθηκε και τα πρέπει μεγαλώνουν»

 


Από τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό με τον Απόλλωνα, σε αυτή τη χρονική συγκυρία μόνο να χάσεις έχεις και ο ΑΠΟΕΛ έχασε άλλους τρεις βαθμούς, κι αν και παραμένει πρώτος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων μόνο καλή «γεύση» δεν του άφησε η ήττα - Από σήμερα όμως ο Απόλλωνας ανήκει στο παρελθόν για τους γαλαζοκίτρινους.


Ήταν από τα παιχνίδια που «φώναζαν» πως ήταν παγίδα. Δεδομένου πως απαιτούσαν απόλυτη συγκέντρωση πριν από το παιγνίδι με τον ΑΡΗ που φαντάζει κομβικό σημείο της σεζόν. Κάτι που «φωτογράφισε» και ο Βλάταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αναφερόμενος στους λόγους της απώλειας των τριών βαθμών, σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε πριν το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, δεν μπορώ να πω ότι δεν το κάναμε. Από την στιγμή που κυνηγάς το σκορ ήταν πάρα πολύ δύσκολο σε μια ομάδα όπως ο Απόλλωνας, που έπαιξε με αντεπιθέσεις και έχει γρήγορους και καλούς παίκτες μπροστά»


Το «δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε...» είναι κάτι που βρίσκει εκ νέου μπροστά του ο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στα πλέϊ-οφς. Στους τέσσερις αγώνες των πλέϊοφς μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα... δεν παίρνεις πρωτάθλημα έτσι!!!


***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***








***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]