ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Basket League ΟΠΑΠ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ 103-83 ΑΠΟΕΛ «Προδιαγεγραμμένος αποκλεισμός»


ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Basket League ΟΠΑΠ, καθώς στο αποψινό παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ για δεύτερη φορά στο ζευγάρι των θέσεων 3 & 6 και με σκορ νικών 2-0, στην ημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πετρολίνα ΑΕΚ και ΕΘΑ.


Η Ανόρθωση νίκησε με σκορ 103-83 ενώ κορυφαίος της παίκτης ήταν ο Ντέιβις (5/9 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 8 ριμπάουντ)/



 Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Ανόρθωση, καθώς στο 3` προηγήθηκε με 13-3. Οι δυο ομάδες, μπήκαν με διάθεση για γρήγορο ρυθμό, αλλά με τη γηπεδούχο να είναι περισσότερο εύστοχη. Σαφές ήταν βέβαια το γεγονός ότι η Ανόρθωση είχε περισσότερες λύσεις, από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με επτά παίκτες στο φύλλο αγώνα.


Το παιχνίδι, συνεχιζόταν στο γρήγορο ρυθμό, αλλά με την Ανόρθωση να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ, συντηρώντας μιαν διαφορά γύρω στο +10. Αρκετά εύστοχοι στα τρίποντα οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 10` με 32-20.


Δεν διέφερε και σε πολλά, η εικόνα κατά το 2ο κομμάτι της αναμέτρησης. Η Ανόρθωση συνεχίζοντας να είναι εύστοχη, εντός και εκτός τρίποντου, κρατούσε μια σταθερή διαφορά, χάριν κυρίως στο σκοράρισμα των Ντέιβις, Σανάτζε.


Προς τα τελικά χρονικά σημεία του ημιχρόνου, η διαφορά πλησίασε στους 20 πόντους και με το τέλος του ημιχρόνου, το σκορ πήγε στο 58-39, για την ομάδα της Αμμοχώστου.  


Στην 3η περίοδο η διαφορά παρέμεινε σε σταθερά επίπεδα υπέρ της γηπεδούχου και ενώ ο ρυθμός του αγώνα, ήταν πιο αργός σε σχέση με τις δυο πρώτες περιόδους. Οι Σανάτζε και Ντέιβις, ήταν οι παίκτες που έδιναν τις πιο πολλές λύσεις για την Ανόρθωση, τη στιγμή που ο Σιμιτζής, ήταν με διαφορά, η αιχμή του δόρατος για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.


Στο 30`, το σκορ έγινε 77-61 για την Ανόρθωση.


Η Ανόρθωση συνέχισε να συντηρεί τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου και έτσι, όσο λιγόστευε ο χρόνος, ήταν πλέον και αυτός, σύμμαχος της. Στο 36`, η διαφορά ήταν στο +20 για την ομάδα της Αμμοχώστου, που τελικά κέρδισε το παιχνίδι με σκορ 103-83.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-20, 58-39, 77-61, 103-83


Ανόρθωση (Αντώνης Κωνσταντινίδης): Ελευθερίου 8 (1), Βάρσος 6 (2), Sanadze 29 (5), Davis 25 (5), Paulicap 16, Freeman, Κωνσταντίνου 3 (1), Νοταρίδης, Τομπάζος 3 (1), Βύρωνος, Μουόσα 13 (3), Μαυρομμάτης.


ΑΠΟΕΛ (Γιάννης Δάμαλης): Σοφοκλέους 1, Σιμιτζής 30 (3), Κοιλαράς 11 (3), Κουμής 16, Owen 15 (1), Μελετίου 3 (1), Ουάτς 7 (1).


*Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα*


** Δείτε στο CBF TV την δράση από την ΟΠΑΠ Basket League, την ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΚ με μόνο €5.83 τον μήνα **


** Μπλουζάκια #TeamCyprus, μπάλες καλαθοσφαίρισης, βιβλία και άλλα πολλά μόνο στο CBF-Shop **


cbf.basketball

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]