ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ: «Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει πιο ενωμένους και πιο πωρωμένους από ποτέ άλλοτε»



 Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ - 12/04/2023


Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βγάλουν το ΑΠΟΕΛ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με τους τρόπους που βλέπουμε, είναι φρικτά γελασμένοι. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται παντού κύριοι καρεκλοκένταυροι και κύριοι Αρχιδιαιτητές.. Μπορεί να νοιώσατε άνετοι τη Δευτέρα να αλλάξετε τους κανονισμούς που αφορούν το χέρι και το VAR, αλλά στα Λατσιά, στα περίπτερα και πίσω από τα κρασάδικα της Πρωτεύουσας δεν θα νοιώθετε ποτέ άνετοι. Γιατί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι παντού και σας έχει ήδη δικάσει. 



Μπορεί λοιπόν η ομάδα μας τους τελευταίους αγώνες να μην αποδίδει όπως πρέπει, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Αλήθεια κύριοι καρεκλοκένταυροι και κύριοι αρχιδιαιτητές, για πείτε μας που βρήκατε τον συγκεκριμένο Δανό; Είναι τυχαίο πως από τις 13 Νοεμβρίου έχει διαιτητεύσει δύο ολόκληρα παιχνίδια; Νομίζετε πως έχετε να κάνετε με παλαβούς; Νομίζετε πως έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον Άρη; Έχετε τη ψευδαίσθηση πως αν μας κλέψετε το πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια;


Ο αντιΑΠΟΕΛίστικος συρφετός συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του, αφού και πάλι οι “αντικειμενικοί” δεν έχουν τα αρχίδια να παραδεχτούν την αλήθεια. Ένας που τόλμησε να τη γράψει, μετά από λίγο και με διαταγή του αρχί(δι)συντάκτη, το άρθρο διαγράφηκε! Μιλάμε βέβαια για τον αρχισυντάκτη που έχει κάνει καριέρα πουλώντας αντιΑΠΟΕΛισμό στους μίζερους εχθρούς του ΘΡΥΛΟΥ. Ας αντιληφθεί λοιπόν ο μάστρος του αρχισυντάκτη, πως πλέον ο Όμιλος του είναι εχθρός του ΑΠΟΕΛ και ως τέτοιον θα του συμπεριφερόμαστε.


Και πάμε τώρα στους παγκόσμια ξεφτιλισμένους. Σε αυτούς που κάποιοι έχουν το θράσος να τους αποκαλούν “αιώνιους” μας. Όχι κυρίες μου, δεν μπορεί να αποκαλείται αιώνιος μου μια ομάδα που στα τελευταία 20 χρόνια στα μεταξυ μας παιχνίδια έχει χειρότερη συγκομιδή από τη Δόξα Κατωκοπιάς και τον Εθνικό Άχνας. Δεν μπορεί να αποκαλείται αιώνιος μου μια ομαδούλα που έπεσε στα τέσσερα και πανηγύριζε το βιασμό της απλά και μόνο για να πάω εγώ στο -1 από την κορυφή. Γνωρίζαμε πόσο πολύ έχουν μικρύνει, μετά τα χθεσινά ρεζιλίκια όμως έχουν γίνει ένα με τους υπονόμους. Παγκόσμια ρεζίλι, παγκόσμια ξεφτιλισμένοι, τριτοτέταρτοι πρώην αιώνιοι, είσαστεν κρίμα…


Τον χθεσινό εξευτελισμό της πρώην αιωνίου, φυσικά δεν είχαν τα αρχίδια να τον σχολιάσουν οι περισσότεροι εκπρόσωποι του τύπου, μάλιστα βρήκαν χαριτωμένες τις ανταλλαγές συνθημάτων και τις αλλαξοκωλιές. Αυτοί είστε.


Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει πιο ενωμένους και πιο πωρωμένους από ποτέ άλλοτε. Τα καραγκιοζιλίκια και ο πόλεμος εναντίον μας, αντι να μας αποδυναμώσει όπως ευχόσασταν μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και πανέτοιμους να πεθάνουμε πάνω στα πέταλα για να φέρουμε το πρωτάθλημα στον εξώστη. Απαιτούμε τώρα από τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση να κάνουν και αυτοί από την πλευρά τους τα πάντα και να προστατέψουν τον ΘΡΥΛΟ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε ο Μάιος να μας βρει όλους μαζί στον εξώστη και όλους τους αντιπάλους μας, για ακόμη μία φορά πνιγμένους στα χύσι@ μας.


ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]