ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. ΑΠΟΕΛ: Για το χέρι του Κβιλιτάια, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το επιθετικό πρόβλημα, την εικόνα της ομάδας και άλλα νέα του ΑΠΟΕΛ


 Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.


Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πετεβίνος:

Για την διακοπή και το επόμενο παιχνίδι: 

«Όταν έρχεται μία διακοπή και έχει προηγηθεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα, τότε θέλεις να πας αμέσως στο επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας. Έχουμε πει πολλές φορές πως το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο. Έχουν αλλάξει και τα βαθμολογικά δεδομένα που το κάνει ακόμα πιο σημαντικό, έτσι πρέπει να πάμε στη Λεμεσό και να κερδίσουμε».



Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: 

«Έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως όπως και να αγωνίζεσαι, είτε είσαι σούπερ στον αγωνιστικό χώρο ή κακός, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Εκ του αποτελέσματος έχουμε δει πολλούς να αναφέρονται σε μία αγωνιστική κοιλιά του ΑΠΟΕΛ. Ανεξαρτήτως αν δούμε πως προχθές ως ομάδα ήμουν καλύτερος από τον Απόλλωνα, είχα περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν έχει καμία σημασία, γιατί σημασία έχει το αποτέλεσμα. Αν συνοψίσω τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δεν μπορώ να πω ότι ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στο γήπεδο και δεν είχε διάθεση. Είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ ανταγωνιστικό με πάρα πολλές ισοδύναμες ομάδες που τις χωρίζουν ανά 90λεπτο κάποιες συγκυρίες και κάποιες διαφορές που κάνουν την διαφορά για να πάρουν το αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας είχε 3 τελικές και έβαλε 2 γκολ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε 6 τελικές και κανένα γκολ».


Για το χέρι του Κβιλιτάια:

 «Αυτό που εκφράσαμε πάρα πολλές φορές σε σχέση με την αντίληψη των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για αυτό το πράγμα, σε περιπτώσεις του ΑΠΟΕΛ ψάχνουμε αλλά δεν βρίσκουμε παραβάσεις, όπως το χέρι του Ασάντε στο παιχνίδι με τη Δόξα και την ίδια στιγμή, ψάχνουμε παραβάσεις για να ακυρώνουμε γκολ. Σε αυτές τις 2 περιπτώσεις, δεν γνωρίζω τι θα γινόταν αν μετρούσε το γκολ του Ντάλσιο αφού υπήρχε πάρα πολύ χρόνος στο παιχνίδι και θα μπορούσε να αντιδράσει ο Απόλλωνας, αλλά το γκολ της Δόξας καθόρισε το αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα ένα ερώτημα είναι γιατί ενοχλούνται οι ομάδες. Ο Απόλλωνας ενοχλήθηκε για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε αυτή τη φάση. Δεν είπαμε κάτι για τον Απόλλωνα. Αν ο Απόλλωνας θέλει να κάνει τον δικηγόρο κάποιων άλλων, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μας ενδιαφέρει η ανάλυση της επιτροπής διαιτησίας. Μιλάμε για θέμα αντίληψης και ικανότητας. Η διαιτησία πρέπει να αποδίδει δικαιοσύνη στον αγωνιστικό χώρο, γιατί μιλάμε για κανονισμούς. Είχαμε πάρα πολλά παραδείγματα διαιτητικών λαθών, όπως σας θυμίζω την κόκκινη του Γουήλερ. Για να σας πω και πιο πρόσφατα, με τον Άρη είχαμε δύο πέναλτι σε λίγα δευτερόλεπτα που κανένας δεν σημείωσε, ούτε το VAR».


Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

 «Οι πρώτες μου λέξεις μετά το τέλος του αγώνα, ήταν “συγχαρητήρια στον Απόλλωνα” γιατί έπαιξε όπως έπρεπε και έκανε αυτά που έπρεπε για να πάρει τη νίκη. Εμείς τώρα έχουμε μερικές μέρες να προετοιμαστούμε. Θέλω να ελπίζω πως με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα δούμε και τον Βιγιαφάνιες να είναι έτοιμος. Θα είναι ένα παιχνίδι που θέλω να ελπίζω πως θα πάμε με τους πλείστους, εκτός Γουήλερ και Θεοδώρου ώστε να αποφασίσει ο κος Μιλόγεβιτς τους κατάλληλους».


Αν ήταν σωστές οι μαζεμένες αλλαγές του Μιλόγεβιτς:

 «Πρέπει να βάζουμε και την άλλη θέση. Κανένας προπονητής ή ποδοσφαιριστής, όταν γίνεται μία αλλαγή, δεν έχει άλλο σκοπό από τον ίδιο που έχει και ο κόσμος που βλέπει την ομάδα. Δηλαδή να θέλει να πάρει τη νίκη και να γυρίσει τον αγώνα. Εμείς μιλάμε εκ του αποτελέσματος. Όταν ο προπονητής κάνει τις αλλαγές, τις κάνει για να πάρει το αποτέλεσμα».


Για το επιθετικό πρόβλημα: 

«Δεν νομίζω πως η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ δείχνει κάτι διαφορετικό. Δεν θέλουμε να χρυσώσουμε το χάπι, ούτε όμως να μηδενίσουμε όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα προσπαθεί για τη νίκη και αυτό που της λείπει είναι το γκολ. Είναι μία παθογένεια που αντιμετωπίσαμε ξανά φέτος, το βελτιώσαμε μετά και τώρα ξαναβγήκε. Μία νίκη στα πλέι οφ σημαίνει πολύ περισσότερα από τρεις βαθμούς. Ακόμα και αν δεν είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο ή δεν είσαι καθόλου καλός, κανείς δεν θα θυμάται πώς πήρες τη νίκη».


ΗΧΗΤΙΚΟ:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]