ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ- Απόλλων.. πράξη τρίτη

 


ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ... πράξη τρίτη τη φετινή σεζόν, με τις βαθμολογικές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες να έχουν άνοδο για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ για τον Απόλλωνα να κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα.    


9η αγωνιστική: 3η / 5η θέση

Στην πρώτη αναμέτρηση στο Τσίρειο στάδιο στις 30 του Οκτώβρη 2022, για την 9η αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τους μπλε με 0-1, με πέναλτι του Μαρκίνιο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα κι ο Απόλλωνας την 5η.


22η αγωνιστική: 2η / 7η θέση

Στον αγώνα του ΓΣΠ που έγινε  στις 3 του Φλεβάρη 2023, ο ΑΠΟΕΛ ήταν και πάλι ο μεγάλος νικητής. Με τέρματα των Kvilitaia, Ndongala και Ben κέρδισε καθαρά με σκορ 3-1, ολοκληρώνοντας την 22η αγωνιστική με άνοδο στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Απόλλωνα να πέφτει στην 7η.



30η αγωνιστική: 1η / 5η θέση

Η χαραυγή της 4ης αγωνιστικής της β' φάσης (30η) βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Απόλλωνα στην 5η. Αν ο ΑΠΟΕΛ φύγει νικητής θα διατηρήσει την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα και ο Απόλλωνας θα διατηρήσει την 5η σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας. Αν κερδίσει ίσως έχει άνοδο μιας θέσης αν η Πάφος δεν κερδίσει.


Με τους Γουίλερ - Θεοδώρου «λαβωμένους» και να χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, το δίδυμο ΜΠΕΝ - ΔΩΝΗ αναμένεται να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό. Ο ΜΠΕΝ αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα με την ΑΕΚ (μπήκε στο 65'), ενώ αμφίβολος συνεχίζει να παραμένει ο Κωνσταντίνοφ. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]