ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 0-0 Ομόνοια (6η αγ. - β' φάση) «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα ξεκινάμε..»

 

Τώρα βέβαια θα κακοχαρακτηριστώ... αλλά θα το γράψω!

 - Μπορεί να μην κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ να στείλει την μπάλα στο πλεκτό αλλά η εκδίκηση του παλιόπαιδου - του κάττου είναι ξεκάθαρη. Αυτός έστησε το φετινό μας ρόστερ, έκανε την προετοιμασία, έχασε την πρόκριση στην Ευρώπη και μας πέταξε έξω από το κύπελλο με την αγαπούλα του ενώ μας στέρησε και τέσσερις πολύτιμους βαθμούς. Αυτός έγινε η αιτία αρκετών κακών που τρέχουν στον ΑΠΟΕΛ με αρχή τα περσινά παιγνίδια με τον Απόλλωνα που ήθελε ψυχίατρο (άκουσον-άκουσον) για να αντιμετωπίσει την πρώην (νυν και αεί) ομάδα του στον τελικό του πρωταθλήματος και στη συνέχεια μας έκοψε και την θέση που οδηγούσε στο τσάμπιονς λιγκ με την καταστροφική ήττα στην Πάφο..

 

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 400+***


Στο παιγνίδι: 
Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι έχει τύχη ο ΑΠΟΕΛ και μακάρι να διαψευστώ. Σημαντικό και καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια, θα παίξει η ψυχολογία και δυστυχώς αυτή είναι στο ναδίρ. Η ομάδα έχει την ποιότητα και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να πετύχει τους στόχους της. 

Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα ξεκινάμε.

Η εκπληκτική παρουσία του τερματοφύλακα Ουζόχο, ήταν αυτή που ουσιαστικά χάρισε στην Ομόνοια την ισοπαλία με τις δύο αποκρούσεις του, ιδιαίτερα αυτής στην κεφαλιά του Κρέσπο, στερώντας από τον ΑΠΟΕΛ την πολυπόθητη νίκη.  
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]