ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΦΟΣ 1-1 ΑΠΟΕΛ (7η αγ. - Πλέϊοφς) «Έμεινε στον αναπνευστήρα και ελπίζει»

 

Κάθε παιχνίδι που περνά η αγωνία μεγαλώνει για την ομάδα της.

 - Η ισοπαλία στην Πάφο μας πρόσφερε τον αναπνευστήρα που θα κρατήσει ζωντανή την ομάδα μέχρι την επόμενη αγωνιστική στο ΓΣΠ, όπου θα έχουμε μια τελευταία ζαριά κόντρα στην ΑΕΚ.


Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάλαβε πώς έχασε αυτή τη νίκη, η Πάφος δεν κατάλαβε πώς κέρδισε έναν ανέλπιστο βαθμό, σε ένα παιγνίδι όπου οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλύτεροι της Παφιακής ομάδας.

Ναι στο ποδόσφαιρο υπάρχει «ρέντα» και «τύχη» που όμως εμείς δεν έχουμε τίποτα από αυτά τα δύο.

 Όσα είδαμε στο «Παφιακό» δεν έχουν να κάνουν μόνο με… γκαντεμιά, ή ατυχία. Έχουν να κάνουν με την ποιότητα και την ικανότητα κάποιων ποδοσφαιριστών να τελειώνουν την γ@μημeνη φάση.


Η Πάφος μπήκε ιδανικά. Με πάθος με διάθεση και με γρήγορο γκολ στο 5', το οποίο προήλθε από λάθος ολόκληρης της αμυντικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ, έθεσε τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση. 

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς (29') με κεφαλιά του Τβάλι. 

Η αποβολή του RODRIGUES στο 35' όμως, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε την Πάφο με 10 παίκτες και έδωσε την δυνατότητα στον ΑΠΟΕΛ να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει συνεχώς για τη νίκη. 

Το γκολ όμως δεν έλεγε να έρθει αφού Μακκέτα, Κβιλιτάϊα, Ντάλσιο και στο τέλος ο Ντονγκαλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις κλασσικές ευκαιρίες που βρήκαν. 

Στο τέλος ο ΑΠΟΕΛ κινδύνεψε από την ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ΚΑΡΩ στο 73' αφού η αποβολή του αφύπνισε την Πάφο που πίεσε σε δυο περιπτώσεις για το δεύτερο γκολ που δεν ήρθε.

Στις καθυστερήσεις ο ΗΛΙΑ σκόραρε κι όλοι πανηγύρισαν, δυστυχώς από θέση όφσαϊντ.

Τέλος πάντων το ματς αυτό τελείωσε και ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να συνεχίσει με το επόμενο βήμα που είναι η αδιαπραγμάτευτη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΓΣΠ.


***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***












***ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]