ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2 ΑΠΟΕΛ (9η αγ. - Πλέϊοφς) «Ο τίτλος χάθηκε στα τάρταρα των πλέϊοφς»



ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΠΟΕΛ ( 3 - 2 ) Β' Φάση 9η Αγωνιστική 21.05.23


Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με 3-2 τέρματα από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέϊοφς του πρωταθλήματος cyta και είπε αντίο στον τίτλο.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 22' με τον Κβιλιτάϊα, στη συνέχεια εμφάνισε σημάδια "κόπωσης" με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο 31' από τον Πίττα με ένα γκολ δώρο της άμυνας μας. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ είχε σουτ στο δοκάρι. 

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Απόλλωνα πιο εύστοχο. Στο 76' ο Πίττας έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ (2-1) και ο Ουάρτα στο 84' το κερασάκι στην τούρτα και εκεί όλα τελείωσαν. 

Οι γηπεδούχοι «έχτισαν» διαφορά ασφαλείας δύο τερμάτων και τη συντήρησαν μέχρι το τέλος, για να κάνει το τελικό 3-2 στην εκπνοή του αγώνα (97') ο Κβιλιτάϊα, για την τιμή των όπλων.


Ο Τίτλος δεν χάθηκε στο χθεσινό παιγνίδι αλλά πολύ πιο πριν, όταν ΑΠΟΕΛ βυθίστηκε στα τάρταρα της βαθμολογικής άπνοιας των πλέϊοφς. Η κύρια ευθύνη ανήκει στον Μιλόγεβιτς που έχασε στα πλέϊοφς όλα όσα έκτισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν βοήθησε την ομάδα με τις μεταγραφές του Γενάρη ενώ δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ κάτω από πίεση. Τυχόν παραμονή του θα σημαίνει αδυναμία της διοίκησης να δει σωστά το πρόβλημα. Ανανέωσε στον Ουζουνίδη, στον Πουρσαϊτίδη και στον Αυγουστή όταν δεν έπρεπε να είχε γίνει. Αν κάνει το ίδιο και τώρα με τον Σέρβο... καλά κρασιά!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]