ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝΣΥΦΙ: Εμείς εκεί, να βάψουμε ξανά ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ την... πόλη των καρναβαλιστών (πορεία και οδηγίες συνδέσμου)



Εμείς θα είμαστε ξανά εκεί, να βάψουμε ξανά ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ την γελοία πόλη των καρναβαλιστών, να την κάνουμε έδρα μας...

 

 - Η μεγάλη ώρα έφτασε, μπαίνουμε στα παιχνίδια για τα οποία γεννηθήκαμε. Μπαίνουμε στα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν ίσως το πιο μάγκικο πρωτάθλημα μας, με την μισή ομάδα τραυματισμένη και όπως πάντα εναντίον όλων, καλούμαστε να βγούμε νικητές και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μόνο ένας πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ θα μπορούσε κάτω απο αυτές τις συνθήκες να βρίσκεται εδώ. Αυτό προστάζει η ιστορία μας, αυτό αξίζει στους αντιπάλους μας και κυρίως γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!  



Εμείς θα είμαστε ξανά εκεί, να βάψουμε ξανά ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ την γελοία πόλη των καρναβαλιστών, να την κάνουμε έδρα μας, καθώς θα μας βλέπουν όπως πάντα ΧΕΣΜΕΝΟΙ να τους ξεφτιλίζουμε οπαδικά. Να βλέπουν αυτούς που όσο και να προσπαθούν να αντιγράψουν δεν μπορούν ποτέ να πλησιάσουν.

 Καλούμε όλους όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο να έρθουν με την πορεία και να ακολουθήσουν τις οδηγίες του συνδέσμου για να τους πατήσουμε σε όλα τα επίπεδα. 


Όσο για κάτι γραπτά τα οποία έχουμε δεί απο την κωμωδία που ονομάζεται θυρα1, τι να πρωτοπείς για τις ονειρώξεις αυτών των φαντασιόπληκτων ανθρωπάκων, οι οποίοι φοβούνται την σκιά τους και γράφουν 10 παραγράφους για το πόσο τους φοβούνται οι άλλοι! Πραγματικά αναρωτιόμαστε αν είναι άξιοι να ονομάζονται αντιπάλοι μας κάποιοι ατσάκωτοι φλώροι, οι οποίοι όποτε έχουν βρεθεί απέναντι μας η τρέχουν να σωθούν χωρίς να κοιτάνε καν πίσω ή πετάνε πέτρες και ότι βρούν πίσω απο αστυνομία για να αποφύγουν την σύγκρουση, μια σύγκρουση που όταν γίνει θα τους ισοπεδώσει. Αυτό το ξέρουμε και εμείς και αυτοί, ότι και να γράφουν για να φανατίσουν τα 15χρονα τους. Όσες φαντασιώσεις και να γράψουν σε ανακοινώσεις, είναι κοινό μυστικό σε όλη την Κύπρο το πόσο μικρά είναι τα μπαλάκια τους.  


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ 

ΥΓ. Ελπίζουμε να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο και όχι να πάνε την Τρίτη για παράδειγμα, όπως σε άλλες περιπτώσεις.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]