ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Βροχή τα νέα πρόστιμα του Βρυωνίδη κατά του ΑΠΟΕΛ


Α.Δ. ΚΟΠ: Τέσσερα νέα πρόστιμα για τον ΑΠΟΕΛ . 


Το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστούν να βάλουν και πάλι στον ΑΠΟΕΛ, αφού ο εντεταλμένος δικαστής του Κούμα περιμένει πάντα με ανυπομονησία τους γαλαζοκίτρινους στη γωνία για να τούς "στραγγαλίσει" οικονομικά. 


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: Στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’  Φάση,  Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/01.05.2023 (6η Αγωνιστική).


(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της      ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και κροτίδες), κατά  παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της  Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια  του αγώνα και περαιτέρω για πυροδότηση στην κερκίδα  επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και κροτίδες)  πριν την  έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των  άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της    Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(γ) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του  αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών    Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.


(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή  προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο  αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της   Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  CYTA  περιόδου  2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας  ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο        έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως  ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.   

Απόφαση: Πρόστιμο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]