ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άρη Λεμεσού


Με την τελευταία (26/5) προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στο προπονητικό κέντρο «NagaPay - Αρχάγγελος», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα (27/5) στο στάδιο "ΓΣΠ" κόντρα στον πρωταθλητή Άρη Λεμεσού, για την τελευταία αγωνιστική (10η) της φετινής περιόδου.


Αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση των γαλαζοκιτρίνων με τον Βλάταν Μιλόγεβιτς στο πάγκο της ομάδας μας καθώς αποχωρεί από τον «Αρχάγγελο».


Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη αποστολή από πλευράς ΑΠΟΕΛ.


Εκτός αποστολής είναι οι επτά τραυματίες, Μαρκίνιος, ΔΩΝΗΣ, ΣΟΥΣΙΤΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΟΥΙΛΕΡ, ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΖ, ΜΠΕΝ, ίσως και ο Ντονγκαλά. 

Μπορεί εκτός να είναι και ο Macheda που συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση αν θα χάσει το σημερινό παιγνίδι ή το επόμενο που δεν θα είναι στον ΑΠΟΕΛ για να το εκτίσει.



ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (εκτίμηση):

Α.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΩ, DVALI, CRESPO, Γ.ΣΑΤΣΙΑΣ, DAUSHVILI, FERRARI, DALCIO, SARFO, KVILITAIA (c), Μ.ΗΛΙΑ, BELEC, ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ, Κ.ΚΟΡΟΜΙΑΣ, Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, DJAMAS, Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΤΣΟΥΤΣΟΥΚΙΣ.


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

BELEC, Chebake, Makenda, Costadinov, Εφραίμ, Μαρκίνιος, ΔΩΝΗΣ, ΣΟΥΣΙΤΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΟΥΙΛΕΡ, ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΖ, ΜΠΕΝ, ίσως και ο Ντονγκαλά. 



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]