ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MILOJEVIC: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πραγματικά έδωσαν τα πάντα για τη νίκη»


 Μιλόγεβιτς: «Έμειναν 180 λεπτά – Όταν φοράς τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είσαι πρωταθλητής».


Εμφαντικά μίλησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ (2-1) επί της ΑΕΚ, τονίζοντας πως έμειναν 180 λεπτά για τους γαλαζοκίτρινους και για το δύο στα δύο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Όλα όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πραγματικά έδωσαν τα πάντα για τη νίκη απέναντι σε μια καλά δουλεμένη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες που έκανε πολλά πράγματα φέτος σαν ομάδα και τους δίνω συγχαρητήρια. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι αλλά όχι περισσότερο ή λιγότερο από όλα τα παιχνίδια που παίξαμε. Αρχίσαμε καλά παρά τα αγωνιστικά προβλήματα. 

Έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στον τραυματισμό του Μπεν, δεν είχαμε πολλούς παίκτες και ρισκάραμε με τον Μαρκίνιος παρόλο ότι οι γιατροί συνέστησαν να μην παίξει πάνω από 30 λεπτά. Μπράβο στο παιδί. 

Εκεί που ελέγχαμε ήρθε το γκολ, ένα σοκ για εμάς αλλά νομίζω ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε. 

Συγχαρητήρια στους φιλάθλους ήταν πολύ ωραία και όμορφη η ατμόσφαιρα, ξέρω πόσο θέλουν τα παιδιά αυτή τη βοήθεια. 

Έμειναν 180 λεπτά».Τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ για να πάρει τον τίτλο; «Εγώ από την στιγμή που ήρθα το πίστευα και το έλεγα στους παίκτες. Πάντα πιστεύω αλλά δεν είναι μόνο στα λόγια, πρέπει να τα δίνεις όλα. Εγώ δεν δίνω υποσχέσεις, δεν θα ακούσετε τίποτε. Μόνο ένα πράγμα, ξέρω που πηγαίνω όταν πηγαίνω κάπου, ξέρω το DNA. Όταν φοράς τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είσαι πρωταθλητής, αλλά έχει μεγάλο δρόμο και θέλει κόπο από το να το λέω μέχρι το να γίνει».


Ποιο είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στα αποδυτήρια; «Πολλές φορές αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχω καλά παιδιά, πολύ καλά αποδυτήρια, είναι πολύ φίλοι μεταξύ τους. Είμαστε ταπεινοί, δουλεύουμε, πιστεύουμε και θα δούμε στο τέλος αν θα τα καταφέρουμε. Δεν έγινε κάτι παραπάνω στα αποδυτήρια από τις φορές που δεν κερδίζαμε».


Ένα σχόλιο για την παρουσία του κόσμου: «Δεν ξέρω αν είμαι και ο κατάλληλος να μιλήσω. Ξέρουμε πως το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα, έκανε πολλές επιτυχίες στο παρελθόν και στην Ευρώπη αυτές τις πορείες που είναι τεράστια επιτυχία για μια χώρα όπως η Κύπρος. Δίνει παρόν σε κάθε παιχνίδι, ένα μήνυμα μόνο έχω, ότι προσπαθούν τα παιδιά, καμιά φορά αυτό δεν αρκεί αλλά δίνουν τα πάντα για την ομάδα».


BINTEO:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]