Οι Τούρκικες Gaziantep, Pendikspor, Alanyaspor και Istanbulspor θέλουν τον ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΖ

 


Δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τεσσάρων ομάδων, της Gaziantep FK, της Pendikspor, της Istanbulspor και της Alanyaspor στο πρόσωπο του άσου του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Βιγιαφάνεζ.

 

Η Αλάνιασπορ έχει ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό της σχεδιασμό με αρκετά ονόματα να την απασχολούν.  Μάλιστα ένα εξ αυτών αφορά τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, Λούκας Βιγιαφάνεζ. 



Ο Αργεντίνος άσος σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα «gercekalanya.com/alanyasporda» είναι ένα από τα πολλά ονόματα που απασχολούν την τουρκική ομάδα.  Ο Λούκας αγωνίστηκε στην Αλάνιασπορ και την περίοδο, 2019-2020.


Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της πιο πάνω ιστοσελίδας και οι τέσσερις Τούρκικες ομάδες έστειλαν μήνυμα ενδιαφέροντος για τον Λούκας στην εταιρεία του ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα μας να απάντα ζητώντας το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ για την πώληση του Αργεντίνου σταρ.


Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, μέχρι το καλοκαίρι του 2024. 


Η ίδια η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

VOLLEY

[VOLLEY][twocolumns]