ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: Vojvodina - ΑΠΟΕΛ [1-2 agg] (2ndG-2ndQ) «Πίστη και θέληση για την πρόκριση»

 


«Οι γαλαζοκίτρινοι, με μοναδικό στόχο την πρόκριση, βρίσκονται στη Σερβία έχοντας στις αποσκευές τους τη πολύτιμη νίκη με 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ.


Το πιο καθοριστικό Ευρωπαϊκό ματς της σεζόν είναι το σημερινό εναντίον της Βοϊβοντίνα στο Νόβι Σατ, σε μια ευκαιρία για την ομάδα, η πρώτη εκτός έδρας νίκη (μετά από 5 χρόνια) να φέρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Uefa Europa Conference  League. Η πρόκριση φυσικά μπορεί να επιτευχθεί και με ισοπαλία, ως αποτέλεσμα της νίκης του ΑΠΟΕΛ με 2-1 στη Λευκωσία.


Είναι ασφαλώς μεγάλη η ζημιά που υπέστη ο ΑΠΟΕΛ με την μη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκούς ομίλους κατά τα τρία τελευταία χρόνια, αλλά η πρόκριση επί της Βοϊβοντίνα μπορεί μεν να φέρει κάποια σημαντικά έσοδα, υπό τα περιστάσεις, από την άλλη όμως θα βάλει τις βάσεις για ακόμα δυο προκρίσεις ούτος ώστε να βρεθεί και πάλι στους ομίλους. 


Τώρα ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να κοιτάζει τι έχασε, αλλά τι μπορεί να εισπράξει από το αναβαθμισμένο και ενδυναμωμένο σε όλα τα επίπεδα (και στο οικονομικό) Ουέφα Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.


Η πίστη και η θέληση δίνουν πρόκριση. 



 - Τον Ρικάρντο Σα Πίντο βεβαίως δεν τον ενδιαφέρει πως θα έρθει η πρόκριση αρκεί να έρθει και θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

 - Στον αγωνιστικό τομέα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει τους πιο ετοιμοπόλεμους, δηλάδη την αρχική ενδεκάδα που κέρδισε στη Λευκωσία. 


Όλοι μαζί προχωράμε και μεγαλώνουμε το βάρος της ευρωπαϊκής φανέλας του ΑΠΟΕΛ!



MATCHDAY:

FK Vojvodina (Σερβία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Novi Sad (Στάδιο Karađorđe), 2nd Leg - 2nd Qualify round, Uefa Europa Conference Leaque, Cablenet sports 1 HD, Πέμπτη 03/08/2023 - 20:00 (21:00 ώρα Κύπρου).


ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):

Προπονητής, Ricardo Sa Pinto (4-2-3-1)

VID BELEC

SOUSIC - DVALI - CRESPO - CHEBAKE.

KOSTADINOV - DALCIO

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ - SARFO - WILSON

KVILITAIA (c)


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

Διαιτητής ο Vitālijs Spasjonņikovs.

Α' βοηθός διαιτητής ο Raimonds Tatriks και Β' βοηθός διαιτητής ο Artūrs Šakurovs.

Τέταρτος διαιτητής ο Aleksandrs Anufrijevs.

Όλοι από την Λετονία.

UEFA Παρατηρητής διαιτησίας ο Alain Sars (Γαλλία).

UEFA Κομισσάριος ο Olesea Berdea (Μολδαβία).



ΚΑΡΤΕΣ:

Μία κίτρινη κάρτα έχει ο Crespo.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Σημείο προπώλησης εισιτηρίων στο Novi Sad - Hotel Centar 16:00-17:30 (Ώρα Σερβίας).

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: €10


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:

Ζωντανά και αποκλειστικά στο Cablenet Sports1 HD.​




LIVESTREAMING:


Κόστος αγοράς του αγώνα, 8 ευρώ.


ΓΕΥΜΑ: 

Η FK Vojvodina 1914 δεξιώθηκε σήμερα την διοίκηση της ομάδας μας. Την ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόδοση της φιλοξενίας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σερβικό πρωτάθλημα. 



ΣΤΟΛΕΣ ΑΓΩΝΑ:

Pending


ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ - FK Vojvodina:

Radoslav Batak, προπονητής.

Οι 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Lazar Carević, Nemanja Toroman

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Milan Lazarević, Marko Bjeković, Đorđe Crnomarković, Mamadu Traore, Igor Jeličić, Siniša Tanjga, Filip Antonijević, Stefan Bukinac.

ΜΕΣΟΙ: Aleksandar Busnić, Radomir Milosavljević, Vladimir Miletić, Dejan Zukić, Uroš Nikolić.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Andrija Radulović, Lazar Jovanović, Nikola Čumić, Mihailo Ivanović, Iv Baraj, Ivan Vukčević, Stefan Vukić.


ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:

Uefa Europa Conference League 2023/2024: ΑΠΟΕΛ (Λευκωσίας) 2-1 Vojvodina (Σερβία) [2-1 agg.], Δεύτερος προκριματικός γύρος - 1ος αγώνας, Uefa Europa Conference League, Στάδιο ΓΣΠ, 27/07/2023 - 20:00, Cablenet sprots1 HD.

Πέραν του πρώτου αγώνα που έγινε στη Λευκωσία την περασμένη Πέμπτη (27/7/23) δεν υπάρχει άλλη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε στο παρελθόν ομάδες από τη Σερβία, όπως την Πάρτιζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, τις οποίες απέκλεισε παίρνοντας ισάριθμες προκρίσεις. Σειρά παίρνει τώρα και η Βοϊβοντίνα.   


ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Vid Belec, Ανδρέας Χριστοδούλου.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Jose Angel Crespo, Lasha Dvali, Πάρης Πολυκάρπου, Ανδρέας Καραμανώλης, Issam Chebake, Mateo Susic, David Djiama*.

ΜΕΣΟΙ: Abdullahi Fawaz, Dalcio, Georgi Kostadinov, Radosav Petrovic, Kingsley Sarfo, Lucas Villafanez, Στυλιανός Βρόντης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γιώργος Εφραίμ, Tomane, Γιάννης Φετφατζίδης, Giorgi Kvilitaia, Wilson Eduardo, Marquinhos, Δημήτρης Θεοδώρου, Σταύρος Γαβριήλ*.


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Στέφανος Κίττος, Σάββας Μίχος, David Djiama, Κωνσταντίνος Γιαννακού, Γιάννης Σατσιάς, Παναγιώτης Καττιρτζής, Δώνης, Μπεν, Ndongala, Morreira, JEFTE-VITAL.


ΧΟΡΗΓΟΣ:



#CablenetSports #Cablenet #SportsToTheMax ​#APOEL #APOELFC #soloAPOEL #APOELGROUP #ORANGESHOP #VOJVODINA 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]