ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: VOJVODINA 1-2 ΑΠΟΕΛ [2-4agg / 2ndQR / 2ndGame] «"Σφράγισε" την πρόκριση με δεύτερη νίκη επί της Βοϊβοντίνα»

 



Οι «γαλαζοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν στην επόμενη φάση την Γεωργιανή Ντίλα Γκόρι, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την επόμενη Πέμπτη στην Τυφλίδα.


Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε και στο Νόβι Σατ με 2-1 την Σερβική Βοϊβοντίνα. Με σύνολο τερμάτων 4-2 από τους δύο αγώνες, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στον τρίτο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα του Σα Πίντο «σφράγισε» πανηγυρικά στο στάδιο Καρατζόρτζε την πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και θα βρει απέναντι του την Ντίλα Γκόρι Γεωργίας.
 

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους "γαλαζοκίτρινους", που προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό με τον Σαρφώ, να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό με ευθύβολο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, μετά από μπαλιά του ιδιαίτερα διακριθέντα Τσεμπάκ. Στη συνέχεια οπισθοχώρησαν ανεξήγητα, με αποτέλεσμα οι Σέρβοι να επιβληθούν καθολικά και να ισοφαρίσουν με τον Ζούκιτς στο 37', σε 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου. 

Το σκηνικό του παιχνιδιού διαφοροποιήθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους... 

Παρ’ όλα αυτά και μετά τις οδηγίες του Σα Πίντο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο ΑΠΟΕΛ μπήκε και  κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος, για να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Γιώργο Εφραίμ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Κβιλιτάϊα έκανε μία φανταστική ενέργεια και από το κέντρο του γηπέδου εξέθεσε δύο αντιπάλους του, έκανε την μπαλιά στον Γιώργο Εφραίμ μέσα στη μικρή περιοχή, ο Εφραίμ δοκίμασε να βρει τον Γαβριήλ, όμως ο αμυντικός των Σέρβων απέκρουσε την μπάλα με το χέρι και ο Λετονός διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Γιώργος εκτέλεσε και τελείωσε την υπόθεση νίκη με πρόκριση στον τρίτο γύρο του Uefa Europa Conference League.  

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]