ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 1-1 ΑΠΟΛΛΩΝ #4η «Πρώτη εντός έδρας απώλεια»

 


Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ μετρά απώλειες. Αυτή τη φορά εξήλθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα στο στάδιο ΓΣΠ, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες ήττες, δύο από την Γάνδη Βελγίου και μία από την Ομόνοια.


Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα 1-1, τον αφήνει χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ακολουθεί η έξοδος σε μία δύσκολη έδρα όπως το "ΠΑΠ" όπου θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική και στη συνέχεια... η Πάφος στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής. 


Ο ΑΠΟΕΛ που κυριάρχησε στο πρώτο 35λεπτο, ήθελε το τρίποντο για να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα, προηγήθηκε στο σκορ με τον Πέτροβιτς. Στη συνέχεια οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και μοιραία δέχτηκε (γελοίο) το γκολ της ισοφάρισης στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου 45+5'.


Στο δεύτερο μέρος ήταν σαν να μην κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι τρεις αλλαγές του Σα Πίντο στο 70' τον αποσυντόνισαν εντελώς αφού πρόφεραν το απόλυτο ΜΗΔΕΝ, με αποκορύφωμα την τεράστια ευκαιρία στο τετ α τετ του Απόλλωνα και τη σωτήρια επέμβαση του Μπέλετς, όπου με αυτοθυσία έσωσε τον ένα βαθμό. 




***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ****

















***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ****


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]