ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: Ομόνοια 2-1 ΑΠΟΕΛ #3η αγωνιστική «Ο Ιταλός διαιτητής σόκαρε το ΓΣΠ με 5 κόκκινες και 16 κίτρινες»

 
OMONOIA - ΑΠΟΕΛ 2-1 Highlights (03/09/2023)



Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε με ονειρεμένο τρόπο τον αγώνα του με την Ομόνοια, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού κέρδισε πέναλτι με τη συμπλήρωση μόλις 7 λεπτών αγώνα. Το πέναλτι ανάλαβε να εκτελέσει ο "ΤΑΤΑΣ" Εφραίμ. Δυστυχώς ήταν άστοχος με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση οι πράσινοι και να προηγηθούν εύκολα 2-0, με τους Κακουλή στο 12' το 1-0 και τον Simić στο 39' το 2-0.


Τραγική αμυντική λειτουργία, κακό στήσιμο της ομάδας και λανθασμένη επιλογή παικτών από τον ΣΑ Πίντο που δέχθηκε την 5η κίτρινη κάρτα σε 8 επίσημους αγώνες του ΑΠΟΕΛ, ενώ θα έπρεπε να αποβληθεί σε δύο περιπτώσεις. Την μια ο Ιταλός έμεινε στις παρατηρήσεις, τη δεύτερη απέβαλε τον βοηθό του Πορτογάλου τεχνικού. 

Ο Σα Πίντο δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Αν δεν γίνει άμεσα η αλλαγή, θα χαθεί πολύ νωρίς το τραίνο του τίτλου. 

Δεν υπάρχει ηρεμία στον πάγκο. Επικρατεί μεγάλη αναρχία κι αυτό μεταδίδεται εύκολα στους παίκτες που κάνουν κι αυτοί τα ίδια στον αγωνιστικό χώρο. Γι αυτό και οι τρεις κόκκινες στον ΑΠΟΕΛ (1 στο βοηθό του Σα Πίντο) και οι 11 κίτρινες κάρτες. Πράγμα πρωτόγνωρο για τον ΑΠΟΕΛ. 


Το γκολ του Εφραίμ: Ομόνοια 2-1 ΑΠΟΕΛ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]