ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κύπρος - Νορβηγία, 21:45 ΑΕΚ Αρένα

 


Με έξι πρώην και ένα νυν ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ η κλήση του Τιμούρ στην Εθνική Κύπρου για τον αποψινό αγώνα κόντρα στον ΧΑΛΑΝΤ και τους Νορβηγούς. 


Τον έκτο της αγώνα στον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024 δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντίπαλος της η Νορβηγία σε αγώνα που θα γίνει στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 21:45. Ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το ΡΙΚ. 


Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και στη διάθεση του προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:


Ζοέλ Μολ, Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Άντερσον Κορρέια, Μηνάς Αντωνίου, , Παύλος Κορρέα, Μάριος Αντωνιάδης, Αντρέας Καρώ, Κώστας Πηλέας,  Νικόλας Ιωάννου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Νικόλας Παναγιώτου, Ντανίλο Σπόλιαρις, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους,  Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Δημήτρης Χριστοφή, Μάριος Ηλία, Σταύρος Γαβριήλ, Ανδρόνικος Κακουλλή, Λοΐζος Λοΐζου, Γρηγόρης Κάστανος.


Η Εθνική μας θα διεκδικήσει απόψε τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση αφού στους μέχρι τώρα πέντε αγώνες της, δεν κατάφερε να έχει βαθμολογική συγκομιδή. 


Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου μας, η Ισπανία υποδέχεται την Σκωτία στις 21:45.


Στη βαθμολογία μετά από πέντε αγώνες, η Σκωτία έχει 15 βαθμούς, η Ισπανία 9 (σε τέσσερις αγώνες), η Νορβηγία 7, η Γεωργία 4 και η Κύπρος 0. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]