ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΕΛ, 11η αγ. «Γκολ για όσκαρ του Jefte Vital»

 

Το δεύτερο του γκολ με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ πέτυχε ο Βραζιλιάνος νεαρός αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων, Ζέφτε Βιτάλ... και τι γκολ! Διαγώνια γκοουλάρα από τα 45 μέτρα.

 

Την έβδομη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα, πέτυχε η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, η οποία πέρασε με δύσκολο τρόπο το εμπόδιο της ΑΕΛ μέσα στο ΓΣΠ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» οι οποίοι συνεχίζουν με τον υπηρεσιακό προπονητή Ζοζέ Ντομίγκος στο πάγκο τους, λόγω τιμωρίας του προπονητή Σα Πίντο, είχαν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με τον Jefte Vital να ανοίγει το σκορ στο 38' για την ομάδα του. Ο νεαρός αμυντικός πέτυχε το καθοριστικό γκολ σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. 1-0, αυτό ήταν και αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο αντίπαλες ομάδες. Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον ΑΠΟΕΛ να οπισθοχωρεί αδικαιολόγητα, δίνοντας δικαίωμα στην ΑΕΛ να κυριαρχήσει στο δεύτερο μισό, να απειλήσει σοβαρά σε 2 φάσεις, χωρίς όμως να πετύχει το γκολ.

 

Η ΑΕΛ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία της, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο νέος τεχνικό Τόνι Κόσκελα με μόλις τέσσερα παιγνίδια στον πάγκο, φαίνεται να κάνει καλή δουλειά στη Λεμεσιανή ομάδα και σίγουρα θα αφήσει τη δική του σφραγίδα. 


***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]