ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΠΟΕΛ (12η)


 Μέτρα ασφαλείας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΠΟΕΛ - Σάββατο 25.11.2023 – Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Λεμεσός


Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ και ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium στη Λεμεσό, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 2023 και ώρα 7.00 το βράδυ.


Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5.15μ.μ.. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, το αργότερο 40 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι φίλαθλοι που θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, ενδέχεται να εισέλθουν σε αυτό, μετά την έναρξη του αγώνα.Στις εισόδους του σταδίου θα διεξάγεται έλεγχος για την κάρτα φιλάθλου και στη συνέχεια η είσοδος θα επιτυγχάνεται μέσω των περιστροφικών εισόδων με έγκυρο εισιτήριο. Θα γίνεται επίσης, ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια εισόδου. Όσοι κατέχουν παιδικά εισιτήρια θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα η οποία μπορεί να τους ζητηθεί.


Στο στάδιο θα λειτουργήσουν ταμεία ΜΟΝΟ για τους οπαδούς του ΑΡΗ. Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ τα διαθέσιμα εισιτήρια έχουν πωληθεί και δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για αγορά εισιτηρίων.


Γηπεδούχος ομάδα ΑΡΗ


Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας του ΑΡΗ, θα παραχωρηθούν η κεντρική (δυτική), ανατολική και νότια κερκίδα. Θα λειτουργήσουν οι είσοδοι W1, W2, S1, S3, Ε1, Ε2, καθώς και η είσοδος VIP στην κεντρική κερκίδα.


Διευκρινίζεται ότι, είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.


Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους προς και από το στάδιο, οι οπαδοί του ΑΡΗ καλούνται να κατευθυνθούν προς το ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, μέσω του αυτοκινητόδρομου προς Πάφο, να ακολουθήσουν την έξοδο προς Κολόσσι και ακολούθως μέσω της αερογέφυρας, να ακολουθήσουν τη στροφή δεξιά προς το στάδιο. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους στάθμευσης του γηπέδου.


Φιλοξενούμενη ομάδα ΑΠΟΕΛ


Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ, θα παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η είσοδος Ν2 του σταδίου.


Διευκρινίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.


Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους προς και από το στάδιο, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ καλούνται να κατευθυνθούν προς το ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium, μέσω του αυτοκινητόδρομου προς Πάφο, να ακολουθήσουν την έξοδο προς Φράγμα Κούρρη και στη συνέχεια μέσω της οδού Παρθενώνος (1ο στρίψιμο δεξιά). Ακολούθως από την 1η έξοδο {αριστερά} του νέου κυκλικού κόμβου, να κατευθυνθούν προς το στάδιο. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ μπορούν να σταθμεύσουν στους προκαθορισμένους χώρους του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους.


Σχετικό σχεδιάγραμμα των δρομολογίων των οπαδών του ΑΡΗ και του ΑΠΟΕΛ επισυνάπτεται.


Τονίζεται σε όλους ότι:


o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού

o Απαγορεύεται η είσοδος εντός του σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών

o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του σταδίου δεν επιτρέπεται

o Σε κανένα πρόσωπο, δεν θα επιτρέπεται να διακινείται τόσο στο περιβάλλοντα χώρο του σταδίου όσο και στις κερκίδες αποκρύβοντας το πρόσωπο του

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο


Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι έξω από την Είσοδο Ν2 και για τους οπαδούς του ΑΡΗ στα Νότια Ταμεία.


Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Η Αστυνομία και οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την ασφάλεια, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Καλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και των μελών της Αστυνομίας.


Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το στάδιο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στην περιοχή του ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λεμεσό, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 25-805050, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]