ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρόστιμα Βρυωνίδη στον ΑΠΟΕΛ, για λέϊζερ, καπνογόνα, πυρσοί, κροτίδες και ενδεκάδα


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού/11.11.2023 (11η Αγωνιστική).


(α) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα με στόχο τους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας και τον διαιτητή του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα, πυρσοί και κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(γ) για πυροδότηση από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων στην κερκίδα πριν την έναρξη και μετά το τέλος του αγώνα (καπνογόνα, πυρσοί) και ρίψη (κροτίδες) στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος  CYTA  περιόδου   2023-2024 

Απόφαση: Πρόστιμο. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]